Yine bizimki gibi konu hocam.
Kız boş bir kasedir, dostum.
Hocam 11.sınıf iş daha kolay şimdi yalan yok
Yine bizimki gibi konu hocam.
Kız boş bir kasedir, dostum.
Evet.Hocam 11.sınıf iş daha kolay şimdi yalan yok.
Arkadaşlarınız haklı sayılır. Kızların çoğunluğu boya fazla önem veriyor bir de sizin kilonuz fazla sayılır çok da yakışıklı değilim demişsiniz. Pek de ümit yok yani. Yine de sınıf arkadaşı ile yakınlaşmak iyi bir fikir değil. Konuşmak istiyorsanız yine de gidin konuşun ama ümitlenmeyin bence.Selamlar arkadaşlar. 11. sınıf sayısal öğrencisiyim. Okul başladı biliyorsunuz ve sınıflar belirlendi. Sınıfta bir kız vardı görmemiştim fazla ama sonradan gördüm ve ismini falan sordum. İsmini söyledi sonra arkadaşlarım beni çekti götürdü fazla konuşamadık çıkışta. Arkadaşlarımla yürürken bana hep o kız sana bakmaz, o senin üst statünde, o kız sana çok fazla gibi şeyler söylediler ve bütün hevesim kırıldı. Kız sarışın benden bir 5 6 cm uzun. Ben 1.67 boyundayım 85 kiloyum (kilom var ama fazla göstermemeye çalışıyorum.) Çok yakışıklı veya çok müthiş bir insan değilim. Kızdan çok hoşlandım sizce nasıl yakınlaşabilirim? (lütfen bırak bu işleri ders çalış falan demeyin derslerime önem veriyorum zaten. Lütfen boş muhabbet yapmayın.)
Selamlar arkadaşlar. 11. sınıf sayısal öğrencisiyim. Okul başladı biliyorsunuz ve sınıflar belirlendi. Sınıfta bir kız vardı görmemiştim fazla ama sonradan gördüm ve ismini falan sordum. İsmini söyledi sonra arkadaşlarım beni çekti götürdü fazla konuşamadık çıkışta. Arkadaşlarımla yürürken bana hep o kız sana bakmaz, o senin üst statünde, o kız sana çok fazla gibi şeyler söylediler ve bütün hevesim kırıldı. Kız sarışın benden bir 5 6 cm uzun. Ben 1.67 boyundayım 85 kiloyum (kilom var ama fazla göstermemeye çalışıyorum.) Çok yakışıklı veya çok müthiş bir insan değilim. Kızdan çok hoşlandım sizce nasıl yakınlaşabilirim? (lütfen bırak bu işleri ders çalış falan demeyin derslerime önem veriyorum zaten. Lütfen boş muhabbet yapmayın.)
pek imkan yok gibi akşam 20:00 çıkışHocam, okul içinde söylerseniz kötü şeyler olabilir. Çıkışta yakında park varsa oraya götürüp söylebilirsiniz.
Kardeşlerimi bırakmam sağolProfil fotoğrafı Pokimane bir insan gördüysem bu forumda o insan sağlam bir insandır. Müsait zamanlarda konuşmaya çalış fakat arkadaşların çağırdığında onları göz ardı etme. Benden sana bir kardeş tavsiyesi.
13
Nasıl bırakayım hocam nasıl konuşacağımı bilmiyorum ki.Oluruna bırak.
Katılıyorum fakat yani öyle kızlara müptela bir insan değilim. Bir kızı beğenmem zor olur genelde ama bu kızdan hoşlandım.Dostum kızlar geçici. Ama Doom sonsuz.
Moral bozuyor özgüvenim tavandır ama bunlar yüzünden böyle oluyor. Nasıl konuşayım nasıl devam edeyim?Kızla tanışmışsın zaten. Konuşmaya devam et. O sana bakmaz, o senden üstün gibi saçma salak söylemlere de kulak asma.
Ben hızım.Okul açılalı daha iki gün oldu. Bu ne hız arkadaş.
Hiç böyle birşey yapmam normalde ilk defa böyle birşey yapıyorumAynen. Bende 1 2 gündür bu konuları görüyorum.
Açılan 10.kız konusu 11.sinifta 1.67 biraz sıkıntılı bir boy hele de kızlara yakınlaşmak için.
Direk yüzüne söylersem tanımadan birşey demezki.Bence de gidip okul çıkışında onu bulup söylemek daha mantıklı
Arkadaş konusu değil hocam. Hoşlanıyorum kızdan.Samimi bir arkadaş mı olmak istiyorsunuz? Kız ile konuşup muhabbet kurmaya çalışırsanız devamının geleceğini düşünüyorum, özellikle kız sınıfta tek başına bekliyorsa, arkadaşı yoksa bu sizin için bir fırsat olabilir.
Teşekkürler hocam. Kızın yakın arkadaşlarının 1'ini tanıyorum.Sınıfından birisi ile yakınlaşmayı pek doğru bulmuyorum, herkes genç ve senin gibi duygular besliyor. Sınıftaki diğer erkeklerin de ilgi gösterdiği kıza ilgi gösterdiğini anlarlarsa, diğer erkekler istemsiz olarak seni dışlayabilir.
Eğer kızla bir ilişki kurmayı planlıyorsan da, okul sınırlarına içine minimum derecede yansıtmaya çalış. Ayrıca genelde her insanın yaptığı hata olan, "ya direk sevgili olurum yada unuturum" vb gibi şeylerle çok keskin olmasıdır.
Bütün insani ilişkiler, aynı yemek yapmak gibi aşama aşama ilerlemelidir. Adını sorup öğrendiğin iyi olmuş, önce onun yakın arkadaşlarıyla ilişkiler kur.
En büyük tavsiyem ise acele etme, bir şeylerin hızlı olması için çabalama. Her şeyin kendi kendine olmasına izin ver![]()
Sağolun hocamArkadaşlarınız haklı sayılır. Kızların çoğunluğu boya fazla önem veriyor bir de sizin kilonuz fazla sayılır çok da yakışıklı değilim demişsiniz. Pek de ümit yok yani. Yine de sınıf arkadaşı ile yakınlaşmak iyi bir fikir değil. Konuşmak istiyorsanız yine de gidin konuşun ama ümitlenmeyin bence.
Doğru diyorsunuz. Kaybedecek birşey yok aslında.Kardeşim hayat pişman olmak için kısadır. Ancak pişman olacağın varsa her türlü olursun. Örneğin kız sana ters cevaplar verirse keşke hiç açılmasaydım der pişman olursun ya da hiç denemezsen keşke deneseydim der pişman olursun. Boy kilo takıntısı yapmadan acaba beni beğenir mi tarzında düşüncelere girmeden yap ne yapıyorsan. Çünkü onun senin hakkında ne düşüneceğini doğal olarak ona karşı bir iletişim kurmadan asla bilemeyeceksin. Bir şeyleri denemek gerekiyor bu hayatta bu sadece bu konuya özel değil. Çoğu konuda bir girişimde bulunmaktan korkulduğu için bir sürü hayal ya erteleniyor ya da direkt olarak kafadan siliniyor. Ancak bu hayallerde başarıya ulaşılıp ulaşılmayacağını denemeden bilemeyiz. Tabi bu hayaliniz kanatlanıp uçmak kadar gerçekçi olmayan bir şey ise başarısızlık kaçınılmazdır. Hayallerimizi gerçekçi yapmak işin sonunda az pişmanlık ve çokça deneyim kazandıracaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.