Sinir bozucu komşu çocuğu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sorsana ona en iyi bilgisayar ney miş?

Bence, alma gitsin gıcığın teki.
 
Odana sokmak, muhatap olmak zorunda değilsin. Yüzüne bile bakma veledin. Gıcık oluyorum böyle çocuklara :D
 
Kaçıncı yüzyıldasın sen? Ne olursa olsun o bir çocuk. Önce sizin gibileri dövmek lazım.
Önce sakin. Komşu çocuğu büyük bir mesele. Adam kaç yaşında bilmiyoruz. Aynı yaştalar belki? Şiddet her zaman çözüm değildir ama bazı şeyleri kökten çözer. Gelin dövün benim gibileri.
 
Herkese selamlar. Ahmet adında bir komşu çocuğu var ve beni deli ediyor. Geçen ay bilgisayar aldım, vay efendim neymiş i5'ler iyi değilmiş, neymiş çöp bilgisayarmış, demediğini bırakmadı. Sürekli bize geliyor, yemek yiyor, teşekkür vesaire etmeden çekip gidiyor. Çoğu kez çocukça hareketlerinden dayak yedi benden. Güç bile kullanmadan elimle itsem geriye uçuyor. Kalabalık zamanlarımda, evde sevgilimle, arkadaşlarımla olduğum zamanlarda benim hakkımda saçma sapan şeyler uydurup ve bunu ironi yerine koyup beni küçük düşürüyor. Annesi ise çocuğundan beter, bir şey desem vay efendim benim oğlum öyle bir şey, yapmaz aile terbiyesi gördü o falan falan deyip geçiştiriyor. Sizce ne yapmalıyım kurtulmak için bu çocuktan?

PC ne bu arada? Belki bir ihtimal çocuk gerçekten haklıdır.
 
Odanın kapısını kilitle ve kapıyı çaldığında ilgilenme kulaklık tak çok yüksek sesle salın LAN beni a***** tarzı bir şey de.
 
Komşu çocuğu diye öldürmediğiniz kaldı sakin olun arkadaşlar. 😀
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı