Sinir bozucu komşu çocuğu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oldu kanka alalım sopayı sokaktaki insanların alayını dövelim değil mi? Burası adalet ülkesi.

Aynen ben de direkt herkesi dövelim diyordum. deli misin sen nesin? Benim demek istediğim şımarık çocuklara tokat yapıştırmaktan zarar gelmeyeceği sen direkt bırak şımarsın diyorsun.
 
Oldu kanka alalım sopayı sokaktaki insanların alayını dövelim değil mi ? Burası adalet ülkesi.
Maalesef dostum bu ülke çoktan bataklığa battı bile. Doğuda yapılan erken yaşta evlilikler öyle söylemiyor ama. Çok fazla da adalet ülkesi değilmiş demek ki.
 
Herkese selamlar. Ahmet adında bir komşu çocuğu var ve beni deli ediyor. Geçen ay bilgisayar aldım, vay efendim neymiş i5'ler iyi değilmiş, neymiş çöp bilgisayarmış, demediğini bırakmadı. Sürekli bize geliyor, yemek yiyor, teşekkür vesaire etmeden çekip gidiyor. Çoğu kez çocukça hareketlerinden dayak yedi benden. Güç bile kullanmadan elimle itsem geriye uçuyor. Kalabalık zamanlarımda, evde sevgilimle, arkadaşlarımla olduğum zamanlarda benim hakkımda saçma sapan şeyler uydurup ve bunu ironi yerine koyup beni küçük düşürüyor. Annesi ise çocuğundan beter, bir şey desem vay efendim benim oğlum öyle bir şey, yapmaz aile terbiyesi gördü o falan falan deyip geçiştiriyor. Sizce ne yapmalıyım kurtulmak için bu çocuktan?

Ev sizin zorla girmeye hakkı yok girerse de artık öldürün dayaktan uslanmaz bu varlıklar.

Mübalağa yaptım ciddiye alacaklar yazmasın boşuna.
 
Aynen ben de direkt herkesi dövelim diyordum. deli misin sen nesin? Benim demek istediğim şımarık çocuklara tokat yapıştırmaktan zarar gelmeyeceği sen direkt bırak şımarsın diyorsun.
Şımarmasını laf ile de öğrenebilirsin.
 
Odana geç ve hiç kimseyi içeri alma. Çıkman gerektiğinde de çocuğu görmezden gel, bir yerden sonra laf etmeyi bırakacaktır. Sevgilinle takıldığında da direkt evde yokmuş taklidi yap.

Ya da kısa yol: Adam gibi karşına al konuş ve tüm ilişkini kes. Kimseyi ilgilendirmez.
 
Ne dediğini takma yahu. Gidip arkadaşına ne yaptığını anlatsa ne yazar? Arkadaşının umurunda değildir emin ol. Küçük bir komşu çocuğunu hatta böyle boş boş konuşanları kimse kaale almaz. Sen almakla hata etmişsin. Eğer çok umursuyorsan, dövmekten başka bir çözüm yok bence.
 
Odanın kapıyı kitle sınav oluyor numarası yap giremez zaten.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı