Sinir bozucu komşu çocuğu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sağlam bir dayak işi çözer ama istemezseniz annenize söyleyin durumu.
Çocuğu dövüp bir kenara attığınız zaman ne olacak? Çocuk gidecek annesine beni dövdü diyecek sonra baş ağırısı, hiç çekemem böyle şeyleri çabuk sinirlenen bir insanım, ama arkadaşa gelecek olursak sert dövmesini pek tavsiye etmem annesine yetiştirir direk.
 
Alın,çocuğu çizgi film izleticem diye şu linke tıklıyınca çıkacak de.(ancak jumpscare linki koy)
 
Hocam çocuk ağzını açıyorsa çarp elinin tersiyle ama her yaptığında çözüm bu bunlar dayaktan da anlamıyorda neyse en azından senden korksun ailesine gelince karşında ağzını açamasınlar sen söyleyeceğini söyle dön arkanı çek git bu kadar sana terbiyesiz desinler kimseye kendini kanıtlamak zorunda değilsin
İyi dövmeler.
 
Arkadaşların ve sevgilin ile oturuyorsun onu anladım da, çocuğun orada ne işi var?

Izoly falan değildir umarım.

Sürekli geliyor hocam, gelme de diyemiyorum annesine söyleyecek. Anneme söyledim arkadaşsınız siz boş ver falan dedi. Durum ümitsiz. Onun dışında abimden korkuyor. Abim 29 küsur yaşında sinirlendiği zaman camı pencereyi indirdiğini biliyor. Abime anlatsam hastanelik olacak. Abim olduğu zamanlar gelmiyor. Mesela abim şu an bizde, o çocuk abim geldiğinden beri gelmiyor bize. Biraz kafa dinliyorum :)

Hocam çocuk ağzını açıyorsa çarp elinin tersiyle ama her yaptığında çözüm bu bunlar dayaktan da anlamıyorda neyse en azından senden korksun ailesine gelince karşında ağzını açamasınlar sen söyleyeceğini söyle dön arkanı çek git bu kadar sana terbiyesiz desinler kimseye kendini kanıtlamak zorunda değilsin
İyi dövmeler.

Arkadaşlarımın yanında öyle bir hereket yapamam ki hocam. Fazla misafirperver yetiştirildim sanırım :D

Gelmeye çalışırsa korona var bana yaklaşmasın de annesine. Annesi bir şey olmaz derse öksür birkaç defa bak nasıl kaçıyorlar senden😀
[Bunlar korona olmuş deyip şikayet ederlerse sorumluluk kabul etmiyorum. :D]

Aklıma gelmişken söyleyeyim. Çocuk koronavirüs hastası. Buna rağmen hala bize geliyor. Umarım koronavirüs kapmam ondan. Annesinin ne kadar sorumsuz olduğunu buradan anlayabiliriz.

İlgisin çekmiştir belki. Ya da çamur atmak istemiştir.

Bilgisayar almadan önce bana sürekli ben bunu alacağım ben şunu alacağım deyip duruyordu. Hiçbir şey alamadı, Bizdeyken annesinin yanına gidip benim duymamı sağlayacak ses tonuyla bilgisayar alacaksınız ya en iyisi olsun gibisinden şeyler söylüyordu. Almadılar. Bunun üstüne ben bilgisayar alınca çıldırdı. Her şeyine çamur atmaya başladı. Hatta monitörde bir şey gösterme bahanesiyle monitörümü parmakladı. Abim sayesinde bize gelmiyor fakat mesaj yoluyla yine yapıyor yapacağını. Bu aralar finans uygulamaları üzerinden para kazanmaya başladım. O da bana bu uygulama para kazandırıyor zengin olacağım gidicem gibi şeyler söylemeye başladı. Allah bana yardım etsin. Bundan sonra eve asla almayacağım.

(Para kazandırıyor dediği şeyi nasıl yapacağını bilmiyor. Bitcoin al-sat mevzularını bildiğini sanıyor ama sadece uygulamayı benden görüp indirdi ve gram bilgisi yok. Ayrıca yatırım yapacak parası bile yok. Sallıyor kendince :D)
 
Son düzenleme:
Zamanınızda annenizi kıskanmadığınız çok belli. 19 yaşındayım, hala annem eve çocuk almaya korkar. Almayın eve, annenizle konuşun kapıyı duymazdan gelsin. Ev müsait değil falan desin. İleride bir gün bunun bir kardeşi olsa, kardeşi ile size gelseler kafayı yersiniz. Bir çocuğu eve almamak bu kadar zor değildir, her şekilde geri gönderilir. Ben komşu çocukları için bile eve alan çizdim, öğrettim. O kısımları anneleri yanındayken bile geçmiyorlar, zaten fazla da gelmiyorlar ama olsun. Sınırlar önemlidir.
 
Niye eve alıyorsunuz? Bizim eve yıllardır komşu çocuğu girmiyor. Denk gelince ya kapıyı açmıyorum ya da müsait değilim diyorum da ondan. Ailenize de durumu anlatın, açmasınlar kapıyı.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı