Sınırsız bütçeye oyun tavsiyesi

Xhaka

Decipat
Makaleler
1
Daha fazla  
RAM
32 GB
SSD veya HDD modeli
1 TB
Ekran kartı
3080
Anakart
Asus rog strix b650
İşlemci
AMD ryzen 9 7900x
Hayatım boyunca hiç kaliteli oyunlar oynamadım ucuza aldığım oyunlarla eğlenmeye çalıştım şimdi beni eğlendirecek uzun sürecek ve fiyatına değecek bir oyun istiyorum bütçem sınırsız 5 bin TL de olabilir 7 bin TL de (sınırsız olma sebebi oyunların pek pahalı olmaması en fazlası 3500 gibi bir fiyata satılıyor) bilgisayarım yeni olduğu için denemek istiyorum hem not= konu mesaj kasmak için atılmamıştır gereksiz mesaj atmayın.

Knk kaliteli oyun istersen bu parçalarla asetto corsayı güzel oynarsın

Listem Şöyle
Red Dead Redemption 2
Resident Evil Serisi
Mafia Serisi (Definivite)
GTA 4-5
Mount And Blade II Bannerlord

Rust.

Oyunlara yeni başlıyorsanız tavsiyem rpg oynamamanız olur ilk önce. Witcher 3 falan yazar şimdi bazı arkadaşlar ama yeni başlayacaklar için tavsiye etmem o tarz rpg oyunları. Batman serisini oynamanızı tavsiye ederim en başta. Ardından the last of us serisi var şimdi 2. oyunda bilgisayara çıktı ve tüm seri var. Rdr 2 ve god of war'da oynamalısınız ama bu ikisi yeni başlayanlar için gitmez bence.

Zevkine bağlı olarak Spider-Man diyebilirim çok severim ama bazıları pek sevmiyor ek olarak The Last of Us serisini önerebilirim.

Cyberpunk 2077
Dying light 1-2
Gta 4-5
Gow serisi
Rdr 2
Tlou 1-2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…