Sınırsız internet sıkıntısı

atlasssa

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, benim tarifemde sınırsız internet bulunuyor ama ben bu interneti paylaşıp bilgisayarımda veya başka bir cihazda kullanamıyorum; sadece mobilde kullanılıyor. Sizce ben bunu nasıl başka bir cihaza bağlayıp interneti kullanabilirim? Bir program vs. var mı?

Kullanabilmen gerekiyor aslında, veri paylaşımı gibisinden bir özellik olması gerek telefonunda.

Kullanabilmen gerekiyor aslında, veri paylaşımı gibisinden bir özellik olması gerek telefonunda.
İşte orada durum farklı maalesef. İnternet paylaşımı için sadece 15 GB veriliyor tarife. Ama ben bu 15 GB zaten bitirdim ve artık başka bir cihazda internet paylaşmıyorum. Mobilde sadece sınırsız interneti kullanabiliyorum. Ben bu sınırsız interneti başka cihazda nasıl kullanabilirim bilginiz varmı?

Android telefonunuz varsa USB ile iki cihazı bağlayıp ayarlardan USB ile internet paylaşımını açarsanız internet aktarabilirsiniz

Android telefonunuz varsa USB ile iki cihazı bağlayıp ayarlardan USB ile internet paylaşımını açarsanız internet aktarabilirsiniz
@atlasssa Ben arkadaşın dediği şekilde bilgisayarım için internet paylaşıyorum ama, hiç kota vesaire bir şeyle karşılaşmadım.

Olmuyor maalesef ya.

@atlasssa Ben arkadaşın dediği şekilde bilgisayarım için internet paylaşıyorum ama, hiç kota vesaire bir şeyle karşılaşmadım.

Yeni aldım bu tarifeyi zaten. Her şey sınırsız ama internet paylaşımı için sadece 15 GB veriyor.

Şu şekilde.

Başka bir cihazda kendi mobil internetimi kullanabileceğim bir program vs. olsa cidden çok iyi olurdu.

Olmadı maalesef. Bu uygulama, başka birinin WiFi si üzerinden başka bir cihazı köprü olarak kullanarak başka bir cihaza internet erişimi sağlıyor ama ben bunu istemiyorum. Sadece mobil internetimi başka bir cihazda kullanmak istiyorum. Başka uygulamalar da denedim ama olmadı. Bildiğiniz bir program varsa yazabilirseniz, çok sevinirim.

USB Tethering ile olması lazım aslında. "Hotspot"suz çözümleri araştırın.
Sabahtan beri onu deniyorum, bikaç uygulamada denedim oldu hatta bağlandı ama internet var gözükmesine rağmen interneti kullanamıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…