Sınırsız mobil veri, laptopa nasıl aktarılır?

Harpocrates

Hectopat
Mobil veri tamamen sınırsız şekilde, hotspot ise 15 GB ile sınırlı, mobil verimi nasıl sınırsızmış gibi aktarabilirim? Telefon Android, laptop ise Microsoft Windows.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığım paket

Sınırsız mobil veri + 15 GB hotspot (paylaşımım 15 GB ile sınırlandirildi paket tarafından)

O zaman Vodafone'un varsa sınırsız hotspot paketini almalısınız ya da SIM kartınızı mobil bir modeme takmalısınız ama hattınız onu da algılar mı ve telefondan değil de harici modemden kullandığınızı algılayıp yine 15GB olarak sınırlar mı bilemiyorum.

Ya hocam laptop ttl değerini 64 yaparsak çözülecek diye duydum ama yapamiyorum da

Nereden duydunuz paylaşırsanız bakalım duymamıştım bu şekilde çözüldüğünü.

Burada diyor ama yapamadım + bunun dediği bir tık daha farklı

Mobil veri tamamen sınırsız şekilde, hotspot ise 15 GB ile sınırlı, mobil verimi nasıl sınırsızmış gibi aktarabilirim? Telefon Android, laptop ise Microsoft Windows.

Hocam USB tethering yaparsanız yani internetinizi şarj cihazınız ile paylaşabilirsiniz. Sıkıntı çıkmaz kendi internetinizmiş gibi yer.

Aktarma değil paylaşım yapabilirsiniz en kolay şekilde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…