- Makaleler
- 149
Toprak satın alma varsa İstanbul benimdir, kimseye yâr etmem.
Seni satın alırım
Sonra İstanbul.
Toprak satın alma varsa İstanbul benimdir, kimseye yâr etmem.
Bannerlord.
Süleyman Çakır, İstanbul'u ne kadar seviyorsa ben de o kadar seviyorum. İstanbul için Dünya'yı karşıma alırım.Seni satın alırım.
Sonra İstanbul.
Süleyman Çakır, İstanbul'u ne kadar seviyorsa ben de o kadar seviyorum. İstanbul için Dünya'yı karşıma alırım.
1v1 ama herkes benim tarafımda olmak zorunda diyorsun yaniTüm dünyayı satın aldım kolay gelsin.
Arigatōgozaimashita!@Bakkal amca, @Zaqu, @erengore, @Syntax Error, @Zeuszeus2023, @yYusuffs, @körbiginar, @706143, @333365, @381145, @Arch or Not, @Arnadimo, @batuhan_n, @ByCookie, @iloveichigo, @theYagi , @Claiser'7, @Samwise Gamgee, @FsneSuyu, @Gökkayahan, @wwhark, @karuB_official, @Prime777, @Erdemli Erdem, @Linuxginar, @Ramazan Ö, @RamooY, @Red Alert 2ci Adam, @389072, @Turnikeci Şutör, @uyumsuz44, @Raptor_Z ile güzel vakit geçirmek sınırsız para ile. Bu kadar kişi yazmamın sebebi sınırsız para olması. İstediğimiz her şeyi yapacağız. Sizleri seviyorum. Eğlenceli olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.