Sınırsız paranız olsaydı ilk ne alırdınız?

Sadece kendimin kullanabileceği bir zaman makinesi almak isterdim. Hayatın her dönemini görmek için.

Yatlar katlar boş işler bunlar. Eğer sınırsız paranız olsa bile sınırlı bir zamanınız var iyi değerlendirmek lazım.

Hocam Apple satın almak varken neden M1? Arkadaşlar çok dar düşünüyorsunuz ama olmaz böyle.
Biraz yavaş olalım ya tüketici olmak varken neden sorumluluk alayım sınırsız paramla :D Hem her şirketi alırsam dünyanın dengesini bozarım, kendi şirketimi kurardım heralde sonra.

@Bakkal amca, @Zaqu, @erengore, @Syntax Error, @Zeuszeus2023, @yYusuffs, @körbiginar, @706143, @333365, @381145, @Arch or Not, @Arnadimo, @batuhan_n, @ByCookie, @iloveichigo, @theYagi , @Claiser'7, @Samwise Gamgee, @FsneSuyu, @Gökkayahan, @wwhark, @karuB_official, @Prime777, @Erdemli Erdem, @Linuxginar, @Ramazan Ö, @RamooY, @Red Alert 2ci Adam, @389072, @Turnikeci Şutör, @uyumsuz44, @Raptor_Z ile güzel vakit geçirmek sınırsız para ile. Bu kadar kişi yazmamın sebebi sınırsız para olması 🤣. İstediğimiz her şeyi yapacağız. Sizleri seviyorum. Eğlenceli olur.
@444065 ile ben 2 Rus hatun alalım yanımıza. @Ulunay ile @BalikŞuşişi 'ye de 2 tane Asyalı...
"Disko disko partizane..."

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben sadece bu konuda klasörlerce şey yazdım. Ama o kadar şeyi yazmak yerine özünü anlatayım. Dünyadaki fakirlikleri,zulümleri bitirirdim.Sonuçta zulümlerin kaynağı para değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı