Ruhumuz fakir H2 veya M1000RR bile demiyoruz
Yatırım yapmakla neden uğraşacaksınız ki zaten sınırsız paranız olacak?
Yok bee zaten elde 2.5 milyon kaldı
İyi ama sınırsız para diyor?Yok bee zaten elde 2.5 milyon kaldıonunla da hayatıma bakarım. Zaten 2T piston Krank gömlek derken para kalmaz
![]()
İyi ama sınırsız para diyor?
R6 da ama bir başka doğru diyorsunuz ama deneyiminiz var mı? AEA'nın bilgelik dolu sözlerini hatırlatırım tabi o MeTe-7'ydi ama5 milyon olan konu vardıkafam ona gitmiş.
Hayalimdi R6 ondan PC de vs oynarken alırdım hep.
Kanada'dan arsa alır ev yaptırırdım. Japonya'da bi' yazlık. Kanada'da güzelinden bi' araba, özel uçak ve son olarak da Kanada'dan ve Türkiye'den evler alıp kiraya verirdim.
R6 da ama bir başka doğru diyorsunuz ama deneyiminiz var mı? AEA'nın bilgelik dolu sözlerini hatırlatırım tabii o MeTe-7'ydi ama![]()
İnşaAllah alırsınız istediğiniz motoru. Cidden motor çok farklı bir şey.R6 kullanamadım ama artçı olarak bindim. Onun dışında CBR125 DUKE250 şu anda bir 100CC cup ve Xtreme Max 200i sahibiyim. Bir araba alma planımız var ailecek yaza. Yoksa CRF250 Rally düşünüyorum ama kendim alacağım için bir tık zorlamam gerek. Bir de CBF1000 deneyimim oldu tartışmasız en güzeliydi![]()
İnşaAllah alırsınız istediğiniz motoru. Cidden motor çok farklı bir şey.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.