Sinyal güçlendirici alınır mı?

TheOjnan

Hectopat
Daha fazla  
Evdeki modemin bulunduğu yer ile bilgisayarların olduğu odalar arasında duvar olduğu için internet çok dalgalı ve ping sorunu var. Ethernet kablosu da çekemeyeceğim için sinyal güçlendirici almak geldi aklıma ancak Online oyunlar oynuyorum ve ping sorunu çıkar mı diye endişem var. Ethernet'i sadece oyun oynadığım bilgisayara da çekemiyorum çünkü iki bilgisayar da kullanılıyor ve ikisinin de sinyalinin güçlenmesi lazım.

Modemim ve kullandığım Wi-Fi adaptörü TP-Link, önerebileceğiniz sinyal güçlendirici TP-Link olursa daha stabil çalışabilir diye düşünüyorum.

İnternet paketim 45Mbps, 2.4GHz ile bağlı.

Evdeki modemin bulunduğu yer ile bilgisayarların olduğu odalar arasında duvar olduğu için internet çok dalgalı ve ping sorunu var. Ethernet kablosu da çekemeyeceğim için sinyal güçlendirici almak geldi aklıma ancak Online oyunlar oynuyorum ve ping sorunu çıkar mı diye endişem var. Ethernet'i sadece oyun oynadığım bilgisayara da çekemiyorum çünkü iki bilgisayar da kullanılıyor ve ikisinin de sinyalinin güçlenmesi lazım.

Modemim ve kullandığım Wi-Fi adaptörü TP-Link, önerebileceğiniz sinyal güçlendirici TP-Link olursa daha stabil çalışabilir diye düşünüyorum.

Hocam net çözüm Ethernet kablosu. Sinyal güçlendiriciler ping konusunda iyi değiller.

Online oyunlarda ms ya da ping gibi bir takıntınız var ise, doğrudan MESH destekli Wi-Fi Extended cihazları tavsiye edeceğim.
Bu cihazların Wi-Fi 5 desteklediği için Online oyunlarda ping sıkıntısını Wi-Fi 2.4GHz'e göre daha az yaşarsınız.
Not: Mevcut cihazlarının Client(alıcı cihazlarınız) Wi-Fi teknolojiside önemli!

Hocam mesh sistem kurarsan gecikme en fazla 1 ms oynuyor haricine normal menzil genişletici kullanırsan hiçbir faydası olmaz

Mecbur hem sinyal güçlendirici hem Ethernet kablosu bağlayacağım çünkü oyun oynanmayan bilgisayarda film izleniyor. Cevaplarınız için teşekkür ederim iyi akşamlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı