CrazyHead Megapat Katılım 3 Mart 2016 Mesajlar 109 Makaleler 3 7 Ağustos 2017 #21 Bilmiyor dediğiniz adam bence gayet iyi düzenlemiş.(Yan görüntüsüne bakarak söyledim)
K Kemal Batık Hectopat Katılım 7 Ağustos 2017 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2017 #22 O zaman Dark N10 hava akışı kötü ve kasanın içerisi buzdolabı gibi. Lütfen araştırın gelin. Hava akışı iyi olmasa bile fanlar bu görevi üstlenebilir.
O zaman Dark N10 hava akışı kötü ve kasanın içerisi buzdolabı gibi. Lütfen araştırın gelin. Hava akışı iyi olmasa bile fanlar bu görevi üstlenebilir.
CrazyHead Megapat Katılım 3 Mart 2016 Mesajlar 109 Makaleler 3 7 Ağustos 2017 #23 Sizinle tartışmak istemiyorum bu konu benim için bitmiştir.
K Kemal Batık Hectopat Katılım 7 Ağustos 2017 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2017 #24 Araştırmadan gelip tartışmayın. Son düzenleme: 7 Ağustos 2017
TeknObeY0 Hectopat Katılım 29 Nisan 2017 Mesajlar 619 Makaleler 1 Yer uzay 8 Ağustos 2017 #25 Tamam beyler abartmayın, kasa biraz kötüde olsa sipariş verilmiş.
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.448 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2017 #26 Yemişim kasasını ya. Gayet güzel sistem güle güle kullanın. Arkadaşlar söylemiş zaten bazı noktaları.
Yemişim kasasını ya. Gayet güzel sistem güle güle kullanın. Arkadaşlar söylemiş zaten bazı noktaları.
Mrhmet ÇELİK Hectopat Katılım 17 Ağustos 2014 Mesajlar 15 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Montaj Ooeratörü 25 Ağustos 2017 #27 Kemal Batık dedi: Kablolama yapmayı bilmeyen birinin mesajını getirtmek büyük bir hata. Kasa hava akışı iyi olmasa bile ısınmıyor. Isınırsa bile fazladan bir tane fan takarsın hava akışının hiçbir önemi kalmaz. Genişletmek için tıkla... Kablolamayı bilmiyor olabilirim ama o kasayı alamadıysan yada içini görmediysen beni asla anlayamazsın ve yeni kasam bu; Phanteks Enthoo Pro M Atx Cam Kapaklı Siyah Bilgisayar Kasası - n11.com kablolama mükemmel oldu istersen fotoda atabilirim.
Kemal Batık dedi: Kablolama yapmayı bilmeyen birinin mesajını getirtmek büyük bir hata. Kasa hava akışı iyi olmasa bile ısınmıyor. Isınırsa bile fazladan bir tane fan takarsın hava akışının hiçbir önemi kalmaz. Genişletmek için tıkla... Kablolamayı bilmiyor olabilirim ama o kasayı alamadıysan yada içini görmediysen beni asla anlayamazsın ve yeni kasam bu; Phanteks Enthoo Pro M Atx Cam Kapaklı Siyah Bilgisayar Kasası - n11.com kablolama mükemmel oldu istersen fotoda atabilirim.