[Sipariş Verildi] Ryzen 5 1600 ve GTX 1060 6GB Sistem

Topladığım sistem nasıl olmuş ?

• Oy verenlerin toplamı
    34
  • Anket kapandı .
Power Boost mu? Umarım şakadır. Kalitesini Everest ile kıyaslamadım zaten sadece o taktiği uygulamış dedim, görüntüyle milleti kandırıyor. İstediğinizi yapın ama o kasanın bazı kısımlarını kesmedikçe kablolaması olmaz.

Power Boost mu? Umarım şakadır. Kalitesini Everest ile kıyaslamadım zaten sadece o taktiği uygulamış dedim, görüntüyle milleti kandırıyor. İstediğinizi yapın ama o kasanın bazı kısımlarını kesmedikçe kablolaması olmaz.
Peki alanlar nasıl kullanılıyor? Gayet göze hitap eden güzel bir kasa. Gidip hava akışı iyi diye P400 alıp göz zevkimi bozmaya değmez. Ve kablolama biraz uğraşınca yapılıyor.

Kasanın hava akışı ve kalitesinden önce görüntüye değer veriyorsanız yanlış yerdesiniz, Vatan Bilgisayardaki Everest'çi arkadaşlar size daha iyi yardımcı olur.
Kasanın hava akışı gayet yeterli. Kaliteli ve biraz uğraşınca kablolaması yapılan bir kasa. Üstelik göze hitap edebiliyor. Phanteks P400 çok fazla sade ve göze hitap etmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek alternatif P400 değil ki zaten. Sırf görüntüsü için o kasayı karşılaştırmanız yanlış. O zaman Armor 1080 yerine Gaming X 1050 alalım. Masterbox Lite 5 var mesela.
Kasadan bahsediyoruz. Led ışıklar ile gayet şık gözükür. Fakat siz sadece hava akışı kalitesi iyi diye o kasayı aldıracaksınız. Power Boost Elegance serisi sorunsuz bir kasadır. Ne sorunu olabilir?

Şıklığı soğutmadan veya hava akışından önce tutmakla büyük bir hata yapıyorsunuz.

Ürunu almış birisi olarak ucuz oldugu için beklentini düşük tutmalısın. Görüntüsü iyi letli fanları ve camları falan albenisi var ama beni tatmin etmedi. Pc parcalarını bu kasay takarken kablolama tam bir işkence oldu. En üstteki fanı bağlamadım.
Bu yorum ise aynı kasayı alan birinin yorumu.

Kablolama yapmayı bilmeyen birinin mesajını getirtmek büyük bir hata. Kasa hava akışı iyi olmasa bile ısınmıyor. Isınırsa bile fazladan bir tane fan takarsın hava akışının hiçbir önemi kalmaz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı