Sırada önünüze geçen kişileri uyarıyor musunuz?

Sabırlıyım ve boş yere olay çıkarmayı sevmiyorum. Bakışlarımla uyarmaya çalışırım en fazla.
"Gençlik bitmiş yaauuuvv..." diyen teyzelerin diline düşmek istemem, boş veririm.
Yaşadığım yerde biri kaynak yapınca "Hop, birader!" diye uyarıyorlar çoğu zaman. Bana bir şey kalmıyor.
 
Bügün baklava almaya gittim tabii buranın ucuz ve kaliteli satan yeri olduğu için ve iftara yakın oldugu için sıra dışarı taşmıştı tam içeri giriyordum bir adamla çocugu geldı çocuk önüme geçmeye çalıştı tabii bir bakış attım ikisine adam çocuguna bağırıyor Furkan bu işler sırayla oğlum falan gülmemek için kendimi zor tutum kısaca sorunlu kişiler yapar bunu.
 
Merhabalar. Bir yerde sıra beklerken bir anda önünüze tak diye geçen, kaynak yapan insanlara nazikçe uyarıyor musunuz? Toplumumuz kaynak yapmayı çok seviyor. Kimse bir şey soylemeyince daha da yüz bulup sıradaki kişinin hakkını yiyorlar.

Her ne kadar sıkıntılı bir konu olsa da insanın zoruna giden durumdur. İnsanimizda sıra bekleme medeniyeti diye bir şey kalmamış.

Ben önüme geçen arkadaş yerine utanıyorum yabancı biri ise uyarmam.
 
Bu çoğu yerde yaşanıyor. Sesli uyarmama gerek kalmıyor zira market gibi yer olunca aldıklarımı koyup geleceği her yeri bloklayacak şekilde yürüyorum. Hastanedeyim 2 haftadır mesela; onda da bizden önce davrandıklarında asistan uyarıyor benim uyarmama gerek kalmıyor. Hiç unutmam marketteyken biri önüme geçmeyi çalıştı, güleceksiniz ama sert bakıp aldıklarımı biraz hızlı koyunca geri çekildi. :D

Şu sıralar ekmek kuyruğunda yaşanıyor daha çok. Şükürler olsun ki sadece 1 tane fırın varmış gibi davranıp kuyruğa girmiyorum. Orada geçen zaman ve ekmek bitme olasılığını düşünerek başka fırınlara uğruyorum. :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı