Sıradaki kapanacak uygulamalar nelerdir?

Benim tahminimce.
  • TikTok
  • Facebook
  • Discord
  • Brawl Stars(çok az ihtimal)
  • YouTube içerik denetlemesi.

Kapatsınlar hocam hatta whatsapıda kapatsılnlar sonra dumanlaşarak haberleşiriz hiç sıkınto yo kya ülkede ne işler oluyor işleri güçleri yok gidip Roblox'u kapatıyolar Instagram'yı kapatıyolar böyle saçmalık olamaz ya 2 uygulamayı da kullanan bir idğeilim ama zaten bunlara VPN ile girilebiliyor sırf uraşmak olsun diye kapatıyolar.

Tiktoğu kullananlar benim gözümde " Bilmem ne gelirse kafamı boruya vuruyorum " diyen kişilerdir.
Para için her şeyi yapıyorlar.
O kadar saçma bir genelleme yaptın ki. Tiktok kullanan çoğu kişi Snap veya Insta'ya atacağı video tarzı şeyleri paylaşıyor veya galeriden fotoğraf atarak dump atıyor ya da mizah videoları vb. Bunlar gerekli şeyler mi, değil ama ona bakılırsa Insta'da gerekli olmuyor. Tiktok ilgine göre videolar çıkarttığı için saçma şeyler izlemezsen karşına çok güzel videolar çıkıyor.

Smsleride kapatcaklar.(%100 real)(replemezseniz sevinirim 1001. cezamı almak istemiyorum)

Discord'u kapatırlarsa bahaneleri hazır. Şu atat sunucusundan sonra bu tip "dark mizah" adı altında bir sürü sunucu türedi. Allah, Ata, şehit, kitap ayırmaksızın küfür ediyorlar. Ayrıca illegal olaylar devam ediyor. Şu cc gibi. Bana kalırsa şuanlık birşey kapanmaz. Yani umarım.

Hem Türkiye hem meta çok zarar eder. İki tarafta göze alamaz.

Meta yeni bir uygulama çıkartır yine milyarlarca indirme kazanır.
Düşününce çok mantıklı uygulamalar geliştirilebilir.
YouTube Studio tarzında meta Studio.
Ya da tüm profillerimizi gördüğümüz meta profiles ya da Facebook oyunlarını ayrı uygulamaya taşıyabilirler ya da şu Facebook grupları var ya onları ayrı uygulamaha taşıyablirler ya da Facebook Store gibi ya da meta shop, Store gibi uygulamalar geliştirilebilir.
TR'de ki 60 milyon kullanıcı da pek gözümde olmazdı açıkçası.
Çok fazla "ya da"kullanmışım neyse ben en iyisi bu düşüncelerin patentini alayım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı