Arkadaşlar 6 ay geçti ama hala sırtımı hissedemiyorum. Sırttan daha çok biceps çalışıyor. Nasıl sırtımı aktif edebilirim? Bir öneriniz var mı ya da video önerebilir misiniz?
Sırttan çok bicepsi hissediyorsan haraket formun yanlıştır. Ağırlıkları düşürüp düzgün formda ve tekrarları yaparken sırtını sıkarsan daha çok verim alırsın.Arkadaşlar 6 ay geçti ama hala sırtımı hissedemiyorum. Sırttan daha çok biceps çalışıyor. Nasıl sırtımı aktif edebilirim? Bir öneriniz var mı ya da video önerebilir misiniz?
Lad pulldown 3x12Hocam biraz sabırlı olun sırt biraz sıkıntılı bir bölgedir, ayrıtten hangi hareketleri yapıyorsunuz.
Lad pulldown 3x12.
Row machine 3x12.
Dumbell row 3x12.
Barfiks 3x12.
Barfiksle lat pulldown aynı şey. Biri yapılsa daha iyi olur. Row machinede tutuş dar mı geniş mi?Lad pulldown 3x12
Row machine 3x12
Dumbell row 3x12
Barfiks 3x12
Çok geniş değilBarfiksle lat pulldown aynı şey. Biri yapılsa daha iyi olur. Row machinede tutuş dar mı geniş mi
Tamam barfiks çekince yardımlı oda lastikli azda olsa sırtımı hissetmeyi başardımAçıkca fena olmayan bir program ayrıyeten t-bar row u da ekleyebilirsiniz hem arka latlarınız daha da yoğunluk bindirmiş olursunuz ve sırtınızı daha da iyi hissetmeniye yarabilir ayrıyeten sırtınızı hatrı sayılır şekilde büyütebilirsiniz, onun haricinde çok bir problem göremedim açıkçası biraz daha sabırlı olun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.