Sırt nasıl çalıştırılır?

rubin2727

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar 6 ay geçti ama hala sırtımı hissedemiyorum. Sırttan daha çok biceps çalışıyor. Nasıl sırtımı aktif edebilirim? Bir öneriniz var mı ya da video önerebilir misiniz?

Arkadaşlar 6 ay geçti ama hala sırtımı hissedemiyorum. Sırttan daha çok biceps çalışıyor. Nasıl sırtımı aktif edebilirim? Bir öneriniz var mı ya da video önerebilir misiniz?
Sırttan çok bicepsi hissediyorsan haraket formun yanlıştır. Ağırlıkları düşürüp düzgün formda ve tekrarları yaparken sırtını sıkarsan daha çok verim alırsın.

Lad pulldown 3x12.
Row machine 3x12.
Dumbell row 3x12.
Barfiks 3x12.

Açıkca fena olmayan bir program ayrıyeten t-bar row u da ekleyebilirsiniz hem arka latlarınız daha da yoğunluk bindirmiş olursunuz ve sırtınızı daha da iyi hissetmeniye yarabilir ayrıyeten sırtınızı hatrı sayılır şekilde büyütebilirsiniz, onun haricinde çok bir problem göremedim açıkçası biraz daha sabırlı olun.

Barfiksle lat pulldown aynı şey. Biri yapılsa daha iyi olur. Row machinede tutuş dar mı geniş mi
Çok geniş değil

Açıkca fena olmayan bir program ayrıyeten t-bar row u da ekleyebilirsiniz hem arka latlarınız daha da yoğunluk bindirmiş olursunuz ve sırtınızı daha da iyi hissetmeniye yarabilir ayrıyeten sırtınızı hatrı sayılır şekilde büyütebilirsiniz, onun haricinde çok bir problem göremedim açıkçası biraz daha sabırlı olun.
Tamam barfiks çekince yardımlı oda lastikli azda olsa sırtımı hissetmeyi başardım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı