Sırtta kaza yüzünden çizik var

Soulsun

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle bahsettiğim çiziği t-shirt ve atlet varken yaşandı o yüzden derin değil. Bu kazayı işte yaşadım ve tahmin ettiğim kadarıyla yere düşerken olmuştu. Rahatsız etmiyor acımıyor ama görüntüsü hiç hoş değil. Sitelerden de bilgi baktım ama pek yararlı bilgi bulamadım. Eğer ki bilgili biri varsa ne yapabilirim? Bugün nemlendirici sürdüm banyodan sonra. Nemlendirici işe yarar mı? Cevaplarınızı bekliyorum.

Öncelikle bahsettiğim çiziği tişört ve atlet varken yaşandı o yüzden derin değil. Bu kazayı işte yaşadım ve tahmin ettiğim kadarıyla yere düşerken olmuştu. Rahatsız etmiyor acımıyor ama görüntüsü hiç hoş değil. Sitelerden de bilgi baktım ama pek yararlı bilgi bulamadım. Eğer ki bilgili biri varsa ne yapabilirim? Bugün nemlendirici sürdüm banyodan sonra. Nemlendirici işe yarar mı? Cevaplarınızı bekliyorum.

Cildiyeden randevu mu çıkmıyor?

Aslında evet ona da baktım hatta aradım dedi en geç Ağustos'un 27'si dedi bende kabul edemedim zaten çizik o kadar da acıtmıyor sadece kötü gözüküyor yani ne yapabilirim bu çiziğin gitmesi için?

Sırtındaki çizgiyi kimse görmez ki ama ille de canını sıkıyorsa sağlık ocağına git bir krem verir belki doktor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı