sissoylu serisi bitti mi? birde 7 tane kitap yok mu? Sissoylunun ana serisi hangi kitaplar? biraz fazla soru sordum kusura bakmayın.Fırtınaışığı okumadım fakat Sissoylu'nun 3 kitabını da okudum hepsi çok güzel kitaplar. Fırtınaışığı henüz bitmeyen bi seri diye biliyorum o yüzden Sissoylu alabilirsin.
Sissoylu serisi bitti mi? Bir de 7 tane kitap yok mu? Sissoylunun ana serisi hangi kitaplar? Biraz fazla soru sordum kusura bakmayın.
Sissoylu serisinde dönemlere göre ayrılmış kitaplar var. İlk dönem yani era en iyisi zaten birçok kişi de ilk 3 kitabı okuyor sadece. İlk 3 kitabı okuyup seriyi bitirebiliyorsun açık kapı falan kalmıyor yani.
Hikayenin bittiği sayfalar bunlar. Arkalarında külliyat gibi bi şey var Ars Arcanum adında.Hocam ben sissoylu ilk 3 kitabını aldım. 2. kitap dışı ikisinin de sayfası normale göre az ve 2. kitapta, kitabın sonu diye yazıyor diğerlerinde yazmıyor. 1. kitabın ve 3. kitabın son sayfalarını atabilir veya yazabilir misiniz?
Rica ederim. Kitap eksik mi gelmiş?teşekkür ederim hocam
Hocam sayfaları normaline göre azdı ama son sayfaları doğru, eksik değil gibi.Rica ederim. Kitap eksik mi gelmiş?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.