Sistem açıldığında kendini sıfırlama sorunu

Makaleler
2
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522193036
Merhaba. Bu sabah bilgisayarı açtığımda, bilgisayarımın masaüstünün yenilendiğini, simgeleri silip kendine yeni bir düzen oluşturduğunu Discord, Skype gibi programları sildiğini gördüm. Tüm ayarlarım sıfırlanmış ve buna Google Chrome gibi uygulamalar da dahil. Geri yükleme ayarlarında geri yükleme noktası yok ve Windows 7'ye geri dön seçeneği var.
Untitled.jpg

Ekleme: Steam içerisindeki oyunlar, GeForce'nin güncellemeleri vs. duruyor. Hatta dün indirdiğim H1Z1 bile duruyor.

İndirilenler klasörü de bomboş.

Kontrol ettim, kendi hesabımdayım.

Bilgisayarı açıp kapattığımda gözden kaçırdığım bir şey olduğunu fark ettim.
Untitled.jpg

Kendi hesabıma giriş yapamadığı için kendi yeni bir oturum açıyor ve oraya yönlendiriyor beni. Az önce yaptığım değişiklikler kapatıp açınca tekrar kayboldu.

Hatayı bu videoyu izleyerek düzelttim:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
. Lakin eski masaüstüm yok ve ayarlarım hala silinmiş durumda. Anlayacağınız sadece hata düzeldi.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı