M Muhaammed Hectopat Katılım 28 Şubat 2016 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2017 #11 Niyazi Taşcı dedi: Muhtemelen işlemcide sorun eger açmaya çalıştığınızda fanlar 1 saniyeligine hareket edip PC kapanıyorsa %80 işlemci. Genişletmek için tıkla... Ilk once 10 dakika aciyor butun donanimlari okuyor bilgisayar biosa falan giriyor kapanip tekrar acildiginda 1 saneye donuyor ve kapaniyor
Niyazi Taşcı dedi: Muhtemelen işlemcide sorun eger açmaya çalıştığınızda fanlar 1 saniyeligine hareket edip PC kapanıyorsa %80 işlemci. Genişletmek için tıkla... Ilk once 10 dakika aciyor butun donanimlari okuyor bilgisayar biosa falan giriyor kapanip tekrar acildiginda 1 saneye donuyor ve kapaniyor
M Muhaammed Hectopat Katılım 28 Şubat 2016 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2017 #12 Niyazi Taşcı dedi: Muhtemelen işlemcide sorun eger açmaya çalıştığınızda fanlar 1 saniyeligine hareket edip PC kapanıyorsa %80 işlemci. Genişletmek için tıkla... Bugun eve gecince butun parçaları çıkarıp tekrar takacağım bakalım belki düzelir
Niyazi Taşcı dedi: Muhtemelen işlemcide sorun eger açmaya çalıştığınızda fanlar 1 saniyeligine hareket edip PC kapanıyorsa %80 işlemci. Genişletmek için tıkla... Bugun eve gecince butun parçaları çıkarıp tekrar takacağım bakalım belki düzelir
M Muhaammed Hectopat Katılım 28 Şubat 2016 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2017 #13 Silinen üye dedi: Hocam kasanın prinç vidalarını taktınız mı ? Kısa devreden korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Kasanın ıçinden vida sesleri geliyor acaba onun yuzunden kısa devre yapıyor olabilirmi?
Silinen üye dedi: Hocam kasanın prinç vidalarını taktınız mı ? Kısa devreden korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Kasanın ıçinden vida sesleri geliyor acaba onun yuzunden kısa devre yapıyor olabilirmi?
baahtsizbedevi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 1.321 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2017 #14 Muhaammed dedi: Kasanın ıçinden vida sesleri geliyor acaba onun yuzunden kısa devre yapıyor olabilirmi? Genişletmek için tıkla... Vida sesleri derken? Tam sıkıştırmadınız mı vidalarını?
Muhaammed dedi: Kasanın ıçinden vida sesleri geliyor acaba onun yuzunden kısa devre yapıyor olabilirmi? Genişletmek için tıkla... Vida sesleri derken? Tam sıkıştırmadınız mı vidalarını?
M Muhaammed Hectopat Katılım 28 Şubat 2016 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2017 #15 Silinen üye dedi: Hocam kasanın prinç vidalarını taktınız mı ? Kısa devreden korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Birde bu sisteme 500w psu yeterlimi Son düzenleme: 19 Nisan 2017
Silinen üye dedi: Hocam kasanın prinç vidalarını taktınız mı ? Kısa devreden korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Birde bu sisteme 500w psu yeterlimi
baahtsizbedevi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 1.321 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2017 #16 Muhaammed dedi: Birde bu sisteme 500w psu yeterlimi Genişletmek için tıkla... Markasına göre eğer iyi bir marka ise 1080 i bile kaldırır. Bende High Power 500W 80+ kullanıyorum.
Muhaammed dedi: Birde bu sisteme 500w psu yeterlimi Genişletmek için tıkla... Markasına göre eğer iyi bir marka ise 1080 i bile kaldırır. Bende High Power 500W 80+ kullanıyorum.
M Muhaammed Hectopat Katılım 28 Şubat 2016 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2017 #17 Silinen üye dedi: Markasına göre eğer iyi bir marka ise 1080 i bile kaldırır. Bende High Power 500W 80+ kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende fsp 80+ var
Silinen üye dedi: Markasına göre eğer iyi bir marka ise 1080 i bile kaldırır. Bende High Power 500W 80+ kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende fsp 80+ var
M Muhaammed Hectopat Katılım 28 Şubat 2016 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2017 #18 Silinen üye dedi: Vida sesleri derken? Tam sıkıştırmadınız mı vidalarını? Genişletmek için tıkla... Kasayi salladigimda takırtılar geliyor
Silinen üye dedi: Vida sesleri derken? Tam sıkıştırmadınız mı vidalarını? Genişletmek için tıkla... Kasayi salladigimda takırtılar geliyor
M Muhaammed Hectopat Katılım 28 Şubat 2016 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2017 #19 Muhaammed dedi: Bende fsp 80+ var Genişletmek için tıkla... Birde güc kaynagında 2 tane 4 pinlik guc kablosu var birini takınca hiç açılmıyor
Muhaammed dedi: Bende fsp 80+ var Genişletmek için tıkla... Birde güc kaynagında 2 tane 4 pinlik guc kablosu var birini takınca hiç açılmıyor
baahtsizbedevi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 1.321 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2017 #20 Muhaammed dedi: Birde güc kaynagında 2 tane 4 pinlik guc kablosu var birini takınca hiç açılmıyor Genişletmek için tıkla... Güç kaynağı sıkıntılı olabilir mi ? İmkânınız varsa başka güç kaynağı ile deneyin.
Muhaammed dedi: Birde güc kaynagında 2 tane 4 pinlik guc kablosu var birini takınca hiç açılmıyor Genişletmek için tıkla... Güç kaynağı sıkıntılı olabilir mi ? İmkânınız varsa başka güç kaynağı ile deneyin.