Unlucky222 Kilopat Katılım 12 Nisan 2019 Mesajlar 136 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #1 RAM'lerden birini çıkarınca da kapanıyor ama tek RAM olarak yerini değiştiriyorum kapanmıyor. Diğerini de takınca bilgisayar açılınca kapanıyor. Tek ram çalışıyor çift çalışmıyor
RAM'lerden birini çıkarınca da kapanıyor ama tek RAM olarak yerini değiştiriyorum kapanmıyor. Diğerini de takınca bilgisayar açılınca kapanıyor. Tek ram çalışıyor çift çalışmıyor
Çözüm LeyzZ 19 Aralık 2024 Hocam PSU'yu kapatıp Power tuşuna 3 kez 10'ar saniye bastıktan sonra tekrar deneyebilir misiniz?
LeyzZ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 1.379 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #2 Hocam PSU'yu kapatıp Power tuşuna 3 kez 10'ar saniye bastıktan sonra tekrar deneyebilir misiniz? Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Unlucky222 Kilopat Katılım 12 Nisan 2019 Mesajlar 136 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #3 Tek ram yapıyorum bu sefer çalışıyor ama aynı ram ı diğer tarafa takınca çalışmıyor LeyzZ dedi: Hocam PSU'yu kapatıp Power tuşuna 3 kez 10'ar saniye bastıktan sonra tekrar deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... 2 si takılı halde mi ? Artı 0 Eksi
Tek ram yapıyorum bu sefer çalışıyor ama aynı ram ı diğer tarafa takınca çalışmıyor LeyzZ dedi: Hocam PSU'yu kapatıp Power tuşuna 3 kez 10'ar saniye bastıktan sonra tekrar deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... 2 si takılı halde mi ?
LeyzZ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 1.379 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #4 Bir dediğimi deneyin isterseniz. Benzeri yakın bir arkadaşımın başına geliyordu. Bu şekilde çözdük. Unlucky222 dedi: 2 si takılı halde mi ? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
Bir dediğimi deneyin isterseniz. Benzeri yakın bir arkadaşımın başına geliyordu. Bu şekilde çözdük. Unlucky222 dedi: 2 si takılı halde mi ? Genişletmek için tıkla... Evet.
KS KS Unlucky222 Kilopat Katılım 12 Nisan 2019 Mesajlar 136 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #5 Hocam oldu çok teşekkür ederim LeyzZ dedi: Bir dediğimi deneyin isterseniz. Benzeri yakın bir arkadaşımın başına geliyordu. Bu şekilde çözdük. Evet. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Hocam oldu çok teşekkür ederim LeyzZ dedi: Bir dediğimi deneyin isterseniz. Benzeri yakın bir arkadaşımın başına geliyordu. Bu şekilde çözdük. Evet. Genişletmek için tıkla...
LeyzZ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 1.379 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #6 Çözüldü işaretlersiniz hocam hiç sorun değil. Statik elektrik kaynaklı oluyor bu durum. Fakat aklınızda bulunsun bu sürekli olabilen bir şey. Eğer tekrar etmesini istemiyorsanız bilgisayarı kapattıktan sonra PSU'yu kapatın veya fişi çekin. Artı 0 Eksi
Çözüldü işaretlersiniz hocam hiç sorun değil. Statik elektrik kaynaklı oluyor bu durum. Fakat aklınızda bulunsun bu sürekli olabilen bir şey. Eğer tekrar etmesini istemiyorsanız bilgisayarı kapattıktan sonra PSU'yu kapatın veya fişi çekin.
KS KS Unlucky222 Kilopat Katılım 12 Nisan 2019 Mesajlar 136 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #7 Ti Tik işareti mi Artı 0 Eksi