B Bilgisayarsorun926 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 479 22 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar bilgisayarı açınca ekran gidip geliyor ne yapmalıyım? Yardım eder misiniz?
EnesZeki Centipat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #2 Bilgisayarsorun926 dedi: Arkadaşlar bilgisayarı açınca ekran gidip geliyor ne yapmalıyım? Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Video paylaşma şansın var mı? Artı 0 Eksi
Bilgisayarsorun926 dedi: Arkadaşlar bilgisayarı açınca ekran gidip geliyor ne yapmalıyım? Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Video paylaşma şansın var mı?
KS KS B Bilgisayarsorun926 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 479 22 Ağustos 2024 #3 hocam anlık oluyor EnesZeki dedi: Video paylaşma şansın var mı? Genişletmek için tıkla... sadece pc masaüstüne geldiğinde oluyor. Bilgisayarsorun926 dedi: hocam anlık oluyor sadece pc masaüstüne geldiğinde oluyor. Genişletmek için tıkla... rufusha formatı yazdıramadım hata veriyor format atacaktım Artı 0 Eksi
hocam anlık oluyor EnesZeki dedi: Video paylaşma şansın var mı? Genişletmek için tıkla... sadece pc masaüstüne geldiğinde oluyor. Bilgisayarsorun926 dedi: hocam anlık oluyor sadece pc masaüstüne geldiğinde oluyor. Genişletmek için tıkla... rufusha formatı yazdıramadım hata veriyor format atacaktım