Çözüldü Sistem açılınca fanlar 1 saniye çalışıp kapanıyor

• Konuyu başlatan worex
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 389
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

worex

Hectopat
Daha fazla  
Power tuşuna basıyorum. Kasaya güç gelip gidiyor hemen. Fanlar 1 saniye çalışıp kapanıyor hemen ama ben Power'a bastıktan sonra kendi kendine devam ediyor bunu yapmaya. Çözümünü bilen var mı?

(Not: Uzun zamandır kullandığım PC idi. Bir süre ara verdim PC'yi kullanmayı)

Tamamda bu görüntü nereye geliyor ben onu anlamadım. Masaüstü bilgisayarın görüntüsü laptopa mi geliyor?

Hayır, demek istediğim eğer monitörde sıkıntı olsaydı. Masaüstü bilgisayarımda denediğim monitör laptopta ikinci ekran olarak denediğimde çalışmazdı.

Hayır, demek istediğim eğer monitörde sıkıntı olsaydı. Masaüstü bilgisayarımda denediğim monitör laptopta ikinci ekran olarak denediğimde çalışmazdı.
Ben işin içinden çıkamıyorum şu an. İlerleme kaydettik ama sonuca bir türlü varamadım. RAM'leri kontrol ettiniz, ekran kartını kontrol ettiniz, iGPU ile başlatmayı denediniz, monitör de sağlam benim de aklıma başka çözüm gelmiyor açıkçası.

Ben işin içinden çıkamıyorum şu an. İlerleme kaydettik ama sonuca bir türlü varamadım. RAM'leri kontrol ettiniz, ekran kartını kontrol ettiniz, iGPU ile başlatmayı denediniz, monitör de sağlam benim de aklıma başka çözüm gelmiyor açıkçası.

Bende sağda solda bakıyorum ama bir çözüme hala ulaşabilmiş değilim. Hay şansıma, yeni klavyemi denemek için tam tüm hazırlıkları yapmıştım tam, görüntü gelmiyor bu sefer. Laptop'da niye denemiyorsun dersen bir çözüm bulamadığım takdirde masaüstü bilgisayarımı tamire gönderip laptopdan devam ederim bir süreliğine.

@Sakuya ızayoi sana bir şey söyleyeyim mi :D ben bir şekilde çözdüm ama inan nasıl çözdüm bende bilmiyorum durduk yere çalıştı denediğim şeyleri gözden geçirirken.

Son düzenleme:
@Sakuya ızayoi sana bir şey söyleyeyim mi :D ben bir şekilde çözdüm ama inan nasıl çözdüm bende bilmiyorum durduk yere çalıştı denediğim şeyleri gözden geçirirken.
Fazlasıyla enteresan. Bir daha bozulmaması dileğiyle diyeyim.

Yeni konular

Geri
Yukarı