Sistem açılırken 0xc000021a hatası

sadece numan

Hectopat
Daha fazla  
Cihaz bir sorunla karşılaştı diyor ve açılmıyor resmi de koyuyorum. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows kurulum USB'niz varsa onunla otomatik onarım yapın düzelecektir. Düzelmezse sistem geri yükleme noktasına dönmeye çalışın. O da yoksa yeniden kurulum yine sorunu çözecektir.

Windows kurulum USB'niz varsa onunla otomatik onarım yapın düzelecektir. Düzelmezse sistem geri yükleme noktasına dönmeye çalışın. O da yoksa yeniden kurulum yine sorunu çözecektir.

Yanıtın için teşekkürler onarımı yaptım sistem geri yüklemeyi de yaptım şu an sistemde Windows kurulu. Onun üstüne tekrar USB'den kursam sorun düzelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanıtın için teşekkürler onarımı yaptım sistem geri yüklemeyi de yaptım şu an sistemde Windows kurulu. Onun üstüne tekrar USB'den kursam sorun düzelir mi?

Denildiği gibi USB'den yapacağınız temiz kurulum sorunu çözecek. Son durumu paylaşırsanız sevinirim, kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…