EmirhanTR Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 794 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2021 #1 PC açılırken markası yerine American Megatrends çıkıyor. Sonra PC normal açılıyor neden oluyor nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2021
PC açılırken markası yerine American Megatrends çıkıyor. Sonra PC normal açılıyor neden oluyor nasıl düzeltebilirim?
"PHANTOM" Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 1.163 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2021 #2 EmirhanTR dedi: PC açılırken markası yerine American Megatrends çıkıyor. Sonra PC normal açılıyor neden oluyor nasıl düzeltebilirim? Eki Görüntüle 1223046 Genişletmek için tıkla... Bu bir hata değil endişelenmenize gerek yok.Sadece bunu söyleyebilirim pek bir bilgim yok çözümü hakkında. Artı 0 Eksi
EmirhanTR dedi: PC açılırken markası yerine American Megatrends çıkıyor. Sonra PC normal açılıyor neden oluyor nasıl düzeltebilirim? Eki Görüntüle 1223046 Genişletmek için tıkla... Bu bir hata değil endişelenmenize gerek yok.Sadece bunu söyleyebilirim pek bir bilgim yok çözümü hakkında.
Gerçek bir Waifu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2018 Mesajlar 2.551 Çözümler 14 Yer North Memphis 22 Kasım 2021 #3 O bir hata değil. Sanırım BIOS'da ayarı olması lazım. "Splash Screen, Startup logo" gibi tanımlar adı altında ayarını kapatabilirsiniz. Artı 0 Eksi
O bir hata değil. Sanırım BIOS'da ayarı olması lazım. "Splash Screen, Startup logo" gibi tanımlar adı altında ayarını kapatabilirsiniz.
escape2dead Megapat Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 742 Çözümler 4 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2021 #4 Hocam Bios dan Fast boot ayarını açınca gitmesi lazım bildiğim kadarıyla. Artı 0 Eksi
SemihOzyvs Centipat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 26 1 Nisan 2023 #5 EmirhanTR dedi: PC açılırken markası yerine American Megatrends çıkıyor. Sonra PC normal açılıyor neden oluyor nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... BIOS pili bitmiş sanırım yeni pil alıp değiştir düzelmezse yazarsın. Ya da BIOS pilini çıkartıp 30 saniye bekleyip tekrar takın düzelmezse pili alıp denersiniz. Artı 0 Eksi
EmirhanTR dedi: PC açılırken markası yerine American Megatrends çıkıyor. Sonra PC normal açılıyor neden oluyor nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... BIOS pili bitmiş sanırım yeni pil alıp değiştir düzelmezse yazarsın. Ya da BIOS pilini çıkartıp 30 saniye bekleyip tekrar takın düzelmezse pili alıp denersiniz.
KS KS EmirhanTR Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 794 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #6 SemihOzyvs dedi: BIOS pili bitmiş sanırım yeni pil alıp değiştir düzelmezse yazarsın. Ya da BIOS pilini çıkartıp 30 saniye bekleyip tekrar takın düzelmezse pili alıp denersiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey yok. Biraz geç yazmışsınız ama bu sorun artık yok. Ne yaptım hatırlamıyorum. Galiba format ya da BIOS'tan birkaç ayar değiştirdim. Artı 0 Eksi
SemihOzyvs dedi: BIOS pili bitmiş sanırım yeni pil alıp değiştir düzelmezse yazarsın. Ya da BIOS pilini çıkartıp 30 saniye bekleyip tekrar takın düzelmezse pili alıp denersiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey yok. Biraz geç yazmışsınız ama bu sorun artık yok. Ne yaptım hatırlamıyorum. Galiba format ya da BIOS'tan birkaç ayar değiştirdim.