Sistem Açılışta Ekranın Gidip Gelmesi

tamzaman

Megapat
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba arkadaşlar ben 30 dakika önce oyun oynuyordum ve o sirada dondu bilgisayar, ben de yeniden baslattim ve videodaki gibi surekli ekran gidip geliyor, gorev yoneticisinde windows sorun bildirme uygulaması acik gozukuyor. Yardimci olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba arkadaşlar ben 30 dakika önce oyun oynuyordum ve o sirada dondu bilgisayar, ben de yeniden baslattim ve videodaki gibi surekli ekran gidip geliyor, gorev yoneticisinde windows sorun bildirme uygulaması acik gozukuyor. Yardimci olabilir misiniz?

Bende de bu sorun olmuştu. Tuşa basarak tamamen kapat bilgisayarı. Kurtarma bölümünden sistem geri yüklemeyle çözdüm sorunu.

Denedim ama daha once sistem geri yükleme kaydi alinmamis gibi hata verdi.Safe modda calistirinca surekli explorer.exe hatasi verdi
Explore.exe masaüstü oluyor. Yakın zaman'da ekran kartı sürücüsünü güncelledin mi?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı