Daniellvl Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 525 Çözümler 3 Yer Türkiye 15 Ekim 2024 #11 Disk derken başka bir SSD ile mi deneyeyim?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.774 Makaleler 60 Çözümler 827 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2024 #12 Evet. Ama sistemdeki SSD'yi sök komple.
Daniellvl Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 525 Çözümler 3 Yer Türkiye 16 Ekim 2024 #13 claus dedi: Evet. Ama sistemdeki SSD'yi sök komple. Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS ayarlarından girip SSD'ye Secure Erase+ yaptım. Yarın işe yarayıp yaramadığına bakarım ve buraya yazarım. Daniellvl dedi: Hocam BIOS ayarlarından girip SSD'ye Secure Erase+ yaptım. Yarın işe yarayıp yaramadığına bakarım ve buraya yazarım. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey boot falan yapmadan düz bir şekilde yaptım geçerli olur değil mi? @claus Başarı ile tamamlandı yazmıştı.
claus dedi: Evet. Ama sistemdeki SSD'yi sök komple. Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS ayarlarından girip SSD'ye Secure Erase+ yaptım. Yarın işe yarayıp yaramadığına bakarım ve buraya yazarım. Daniellvl dedi: Hocam BIOS ayarlarından girip SSD'ye Secure Erase+ yaptım. Yarın işe yarayıp yaramadığına bakarım ve buraya yazarım. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey boot falan yapmadan düz bir şekilde yaptım geçerli olur değil mi? @claus Başarı ile tamamlandı yazmıştı.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.774 Makaleler 60 Çözümler 827 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #14 O şekilde pek işe yaramayabilir. Dediğim şekilde deneyin siz.
Daniellvl Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 525 Çözümler 3 Yer Türkiye 16 Ekim 2024 #15 claus dedi: O şekilde pek işe yaramayabilir. Dediğim şekilde deneyin siz. Genişletmek için tıkla... Elimde sadece HDD var ödünç alabileceğim bir arkadaşım da yok ki.
claus dedi: O şekilde pek işe yaramayabilir. Dediğim şekilde deneyin siz. Genişletmek için tıkla... Elimde sadece HDD var ödünç alabileceğim bir arkadaşım da yok ki.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.774 Makaleler 60 Çözümler 827 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #16 HDD ile akıcı olamaz zaten. Gerekirse bir bilgisayarcıdan ödünç alıp makul ücret karşılığı o an dene.
HDD ile akıcı olamaz zaten. Gerekirse bir bilgisayarcıdan ödünç alıp makul ücret karşılığı o an dene.