Shadfy Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 40 22 Nisan 2021 #1 Yeni SSD aldım. Format attım. Her şey güzel ancak 100 MB boyutundaki sistem ayrıldı diskini gizleyemiyorum. Disk yönetiminden sağ tıkladığımda tüm seçenekler kilitli. Nasıl gizleyeceğim? Dosya Ekleri explorer.png 48,2 KB · Görüntüleme: 51 disk yönetimi.png 78,3 KB · Görüntüleme: 55 Son düzenleyen: Moderatör: 23 Nisan 2021
Yeni SSD aldım. Format attım. Her şey güzel ancak 100 MB boyutundaki sistem ayrıldı diskini gizleyemiyorum. Disk yönetiminden sağ tıkladığımda tüm seçenekler kilitli. Nasıl gizleyeceğim?
Demonce Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 795 Makaleler 1 Çözümler 19 24 Nisan 2021 #2 Tam olarak bildiğim bir şey değil fakat harf ve yolu değiştir kısmından e harfinin atamasını kaldırmayı dener misiniz? Artı 0 Eksi
Tam olarak bildiğim bir şey değil fakat harf ve yolu değiştir kısmından e harfinin atamasını kaldırmayı dener misiniz?
KS KS Shadfy Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 40 24 Nisan 2021 #3 Demonce dedi: Tam olarak bildiğim bir şey değil fakat harf ve yolu değiştir kısmından e harfinin atamasını kaldırmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Sorunda tam olarak bu ikinci görselde gösterdiğim gibi sağ tıkladığımda tüm seçenekler kapalı harf ve yolu değiştiremiyorum. Artı 0 Eksi
Demonce dedi: Tam olarak bildiğim bir şey değil fakat harf ve yolu değiştir kısmından e harfinin atamasını kaldırmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Sorunda tam olarak bu ikinci görselde gösterdiğim gibi sağ tıkladığımda tüm seçenekler kapalı harf ve yolu değiştiremiyorum.