Sistem belirtmeyen kullanıcı tipi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

FurkanKeremX24

Hectopat
Evet başlıkta gördüğünüz gibi, bu tür arkadaşlar çok var. Özellikle son zamanlarda " A oyununda şu kadar FPS alıyorum, B oyununda kaç FPS alırım?"
Gibi konular türemeye başladıkça sinirlerim bozuluyor. Arkadaşım kahin miyiz biz? Sistem bilgileri vahiy gelmiyor bize. Artık moderatörlerin bu tür konulara el atması lazım.

Böyle olmamızı bekliyorlar sanırım.

Ah, bir de şu geldi aklıma. Bütçe belirtmeyenler. Neyse bu tür kullanıcıları saymak bitmez, burada bitireyim.

Ya anlamıyorum, gerçekten bunun için konu açma gereği duydunuz mu?

6000'den fazla mesaj yazdım ama hiç böyle bir kafa yapısına bürünmedim, bende mi sorun var acaba?

Kullanıcı donanımdan anlamıyor olabilir, Win + r yapıp DxDiag yazması gerektiğini bilmiyor olabilir.

Abartmayın.

Tamam belki burada haklı olabilirsiniz fakat bazıları 15 kez sistem belirtin yazılmasına rağmen konu belirtmiyor.

Tamam belki burada haklı olabilirsiniz fakat bazıları 15 kez sistem belirtin yazılmasına rağmen konu belirtmiyor.

Siz "sistem belirtin" diyorsunuz.

Adam kasanın içini açıp baksa ne olduğunu anlamayacak türden biri belki?

Ona kibar bir şekilde sistem özelliklerine nasıl ulaşacağını söylemeniz gerekiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…