Çözüldü Sistem BIOS Update sonrası siyah ekran kaldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

turkuz212

Hectopat
Daha fazla  
Yeni sistem aldım guncellemelerinin hepsini yaptim, BIOS guncellemesi kalmıştı son sürüm olmadığını düşündüm en son sürümünü indirip kurdum daha sonra kasa çalışır vaziyette ekran siyah şekilde kaldı 30 dakkka kadar. Daha bekledim bir şey değişmedi güçten kapatıp açıyorum kasa fanları ve ışıkları çalışıyor ama ekran hala siyah. Acil yardim.
Anakart modeli:

Gigabyte H610M-H V2 DDR5.​

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sistemi kapatın, BIOS pilini sökün.
30 saniye bekleyin.
Takıp yeniden çalıştırın.
Ancak ayarlarınız gitmiş olabilir sistem açılmadan önce BIOS'a girip ayarlarınızı güncelleyin.
30 saniye bekleyin.
Ancak ayarlarınız gitmiş olabilir sistem açılmadan önce BIOS'a girip ayarlarınızı güncelleyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
30 saniye bekleyin.

Kapattım pili çıkardım ve bekledim 30 saniye kadar ve güce bastim ekran geldi sevindim buna BIOS'a girdim ayarlarımı nasıl güncelleyeceğim bilgim yok.

Kapattım pili çıkardım ve bekledim 30 saniye kadar ve güce bastim ekran geldi sevindim buna BIOS'a girdim ayarlarımı nasıl güncelleyeceğim bilgim yok.
Sistemi normal olarak başlat o zaman. Başlar ve sorun gözükmezse olmuş demektir. Olmazsa tekrar beni bilgilendirebilirsin :)
Ona göre ayarlarda da yardımcı olmaya çalışırım.

Sistemi normal olarak başlat o zaman. Başlar ve sorun gözükmezse olmuş demektir. Olmazsa tekrar beni bilgilendirebilirsin :)
Ona göre ayarlarda da yardımcı olmaya çalışırım.

Çok teşekkür ederim internette olumlu bir şey bulamadım daha yeni geldi PC ne yapacağım diye kara kara düşünüyordum cok rahatladım açılınca.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı