manyetiklahmacun Centipat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 73 Çözümler 1 29 Haziran 2024 #1 Merhaba, bilgisayarımın ekran kartı boşta %40 kullanıyor. Görev yöneticisinde hangi uygulamanın kullandığına bakmak istediğimde GPU bölümü görünmüyor. Ekran kartımda mining yapılıp yapılmadığını nasıl görebilirim? Format atayım mı? Dosya Ekleri Screenshot_2.png 2,6 KB · Görüntüleme: 58
Merhaba, bilgisayarımın ekran kartı boşta %40 kullanıyor. Görev yöneticisinde hangi uygulamanın kullandığına bakmak istediğimde GPU bölümü görünmüyor. Ekran kartımda mining yapılıp yapılmadığını nasıl görebilirim? Format atayım mı?
ALUU Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 3.305 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #2 Sürücüler güncel mi?
manyetiklahmacun Centipat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 73 Çözümler 1 29 Haziran 2024 #3 ALUU dedi: Sürücüler güncel mi? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücüsü güncel. Onun dışında kontrol edeceğim var mı?
ALUU dedi: Sürücüler güncel mi? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücüsü güncel. Onun dışında kontrol edeceğim var mı?
Ghost0628 Kilopat Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 890 Çözümler 3 29 Haziran 2024 #4 manyetiklahmacun dedi: Merhaba, bilgisayarımın ekran kartı boşta %40 kullanıyor. Görev yöneticisinde hangi uygulamanın kullandığına bakmak istediğimde GPU bölümü görünmüyor. Ekran kartımda mining yapılıp yapılmadığını nasıl görebilirim? Format atayım mı? Genişletmek için tıkla... Ağ seçeneğine sağ tıklayın GPU kullanımını tikleyin orada ne kadar kullanıldığı görüntülenecektir. Wallpaper Engine kullanıyor musun?
manyetiklahmacun dedi: Merhaba, bilgisayarımın ekran kartı boşta %40 kullanıyor. Görev yöneticisinde hangi uygulamanın kullandığına bakmak istediğimde GPU bölümü görünmüyor. Ekran kartımda mining yapılıp yapılmadığını nasıl görebilirim? Format atayım mı? Genişletmek için tıkla... Ağ seçeneğine sağ tıklayın GPU kullanımını tikleyin orada ne kadar kullanıldığı görüntülenecektir. Wallpaper Engine kullanıyor musun?
manyetiklahmacun Centipat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 73 Çözümler 1 29 Haziran 2024 #5 Ghost0628 dedi: Ağ seçeneğine sağ tıklayın GPU kullanımını tikleyin orada ne kadar kullanıldığı görüntülenecektir. Wallpaper Engine kullanıyor musun? Genişletmek için tıkla... Wallpaper engine kullanmıyorum. GPU kullanan uygulama bu olarak gösteriyor bu nedir? Baktım şimdi sanırım amd uygulamasında geriye kayıt özelliğini açtığımızda oluyor. Kapatıp deneyeceğim şimdi. manyetiklahmacun dedi: Wallpaper engine kullanmıyorum. GPU kullanan uygulama bu olarak gösteriyor bu nedir? Baktım şimdi sanırım amd uygulamasında geriye kayıt özelliğini açtığımızda oluyor. Kapatıp deneyeceğim şimdi. Genişletmek için tıkla... Görüntü tekrarı, geri kayıt özelliği kapattığımda düzeldi. Dosya Ekleri Screenshot_3.png 8,5 KB · Görüntüleme: 47
Ghost0628 dedi: Ağ seçeneğine sağ tıklayın GPU kullanımını tikleyin orada ne kadar kullanıldığı görüntülenecektir. Wallpaper Engine kullanıyor musun? Genişletmek için tıkla... Wallpaper engine kullanmıyorum. GPU kullanan uygulama bu olarak gösteriyor bu nedir? Baktım şimdi sanırım amd uygulamasında geriye kayıt özelliğini açtığımızda oluyor. Kapatıp deneyeceğim şimdi. manyetiklahmacun dedi: Wallpaper engine kullanmıyorum. GPU kullanan uygulama bu olarak gösteriyor bu nedir? Baktım şimdi sanırım amd uygulamasında geriye kayıt özelliğini açtığımızda oluyor. Kapatıp deneyeceğim şimdi. Genişletmek için tıkla... Görüntü tekrarı, geri kayıt özelliği kapattığımda düzeldi.