Arkadaşlar merhaba size bir sorum olacak. Benim bilgisayarımda masaüstünde, video izlerken veya oyun oynarken hiç fark etmiyor saniyelik takılma oluyor eğer bir şarkı dinliyorsam şarkının sesi de takılıyor. Bilgisayarı aldığımdan beri böyle.Bunun sebebini bilen var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Arkadaşlar merhaba size bir sorum olacak. Benim bilgisayarımda masaüstünde, video izlerken veya oyun oynarken hiç fark etmiyor saniyelik takılma oluyor eğer bir şarkı dinliyorsam şarkının sesi de takılıyor. Bilgisayarı aldığımdan beri böyle. Bunun sebebini bilen var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
HD Tune Pro ile yapabilirsin. Hata tarama kısmında hızlı tarama tikini kaldır ve disklerini tara. SMART verilerini ekran fotosu çekip paylaş her diskin.
HD Tune Pro ile yapabilirsin. Hata tarama kısmında hızlı tarama tikini kaldır ve disklerini tara. SMART verilerini ekran fotosu çekip paylaş her diskin.