Sistem çalışırken ekran kartına su dökülürse çalışır mı?

tryxx77q

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayar çalışırken ekran kartının bir bölümüne su döküldü ekran gitti bende hemen PSU'yu kapattım şu an ekran kartını güneşe koydum. Sizce çalışır mı?

Ekran kısa devre olduğu için kapanmıştır. Geçmiş olsun.

Hocam çalışa da bilir çalışmaya da bilir, tam olarak nerede kısa devre olduğunu bilemeyiz su döküldüğünde. Devre elemanları zarar görmeyip kısa devreden kaynaklı kapandıysa su kuruduktan sonra çalışmalı.

Bilgisayar çalışırken ekran kartının bir bölümüne su döküldü ekran gitti bende hemen PSU'yu kapattım şu an ekran kartını güneşe koydum. Sizce çalışır mı?
Güneş yetmez peçeteyle detaylara kadar kurut soğutma bloğunu açıp içini de kurutursan belki bir ihtimal.

Kasa yataymı duruyor eli çarptı desem.

Dün başıma böyle bir olay geldi de şükür cam kapalıydı hocam kasa yerde olduğu için elim çarptı döküldü oradan cama döküldü cam olmasa bende arkadaş gibi olacaktım galiba.

Dün başıma böyle bir olay geldi de şükür cam kapalıydı hocam kasa yerde olduğu için elim çarptı döküldü oradan cama döküldü cam olmasa bende arkadaş gibi olacaktım galiba.

Benimki de yerdeydi içini göremediğim için yukurı aldım.

Benimki de yerdeydi içini göremediğim için yukurı aldım.

Hocam ben yukarı almayı bu tarz sebeplerden dolayı gereksiz görüyorum zevk için farklı tabii ama 2 ayda bir kontrol etsen yeter diye düşünüyorum üstte olması yer kaplıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…