Derz Decapat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2022 #1 Counter-Strike Source'de eskiden 60 sabit FPS veren PC nedense bugün 15 FPS vermeye başladı. Bakıyorum Görev Yöneticisi'nden hiçbir anormal bir şey de yok. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2022
Counter-Strike Source'de eskiden 60 sabit FPS veren PC nedense bugün 15 FPS vermeye başladı. Bakıyorum Görev Yöneticisi'nden hiçbir anormal bir şey de yok.
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.602 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 14 Haziran 2022 #2 Oyun korsan mı? Korsansa destek yok zaten, orijinal ise Ayarlar'ı kontrol edin.
Derz Decapat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2022 #3 Glade dedi: Oyun korsan mı? Korsansa destek yok zaten, orijinal ise Ayarlar'ı kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Orijinal. Glade dedi: Oyun korsan mı? Korsansa destek yok zaten, orijinal ise Ayarlar'ı kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Ayarları falan her şey normal. Tek düşüncem bugün CS:GO'da yeni bir Config yuklemıstım bir tek değişiklik o oldu PC'de.
Glade dedi: Oyun korsan mı? Korsansa destek yok zaten, orijinal ise Ayarlar'ı kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Orijinal. Glade dedi: Oyun korsan mı? Korsansa destek yok zaten, orijinal ise Ayarlar'ı kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Ayarları falan her şey normal. Tek düşüncem bugün CS:GO'da yeni bir Config yuklemıstım bir tek değişiklik o oldu PC'de.
Emperor4231 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7.744 Makaleler 1 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit Cinsiyet Erkek Meslek Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor 14 Haziran 2022 #4 CS:GO Config'leri CS: Source'da da çalışıyor. CS:GO'da Config aktif edince CS: Source'a da etki etmiş olabilir. Config'i silip tekrar dener misiniz?
CS:GO Config'leri CS: Source'da da çalışıyor. CS:GO'da Config aktif edince CS: Source'a da etki etmiş olabilir. Config'i silip tekrar dener misiniz?
Umayça Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 803 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2022 #5 Derz dedi: Orijinal. Ayarları falan her şey normal. Tek düşüncem bugün CS:GO'da yeni bir Config yuklemıstım bir tek değişiklik o oldu PC'de. Genişletmek için tıkla... Config'i silip öyle açmayı deneyebilirsiniz, Birde oyun dosyalarını doğrulayabilirsiniz.
Derz dedi: Orijinal. Ayarları falan her şey normal. Tek düşüncem bugün CS:GO'da yeni bir Config yuklemıstım bir tek değişiklik o oldu PC'de. Genişletmek için tıkla... Config'i silip öyle açmayı deneyebilirsiniz, Birde oyun dosyalarını doğrulayabilirsiniz.
Derz Decapat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2022 #6 Umayça dedi: Config'i silip öyle açmayı deneyebilirsiniz, bir de oyun dosyalarını doğrulayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ama sorun su kı Config CS:GO'nun bozulan oyun CSS ha anladım demeki etkiliyormuş çok garip iyi bari silip deniyeyim.
Umayça dedi: Config'i silip öyle açmayı deneyebilirsiniz, bir de oyun dosyalarını doğrulayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ama sorun su kı Config CS:GO'nun bozulan oyun CSS ha anladım demeki etkiliyormuş çok garip iyi bari silip deniyeyim.
Emperor4231 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7.744 Makaleler 1 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit Cinsiyet Erkek Meslek Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor 14 Haziran 2022 #7 Derz dedi: Ama sorun su kı Config CS:GO'nun bozulan oyun CSS Genişletmek için tıkla... CS:GO'nun Config'leri CS: Source'a da etki ediyor.
Derz dedi: Ama sorun su kı Config CS:GO'nun bozulan oyun CSS Genişletmek için tıkla... CS:GO'nun Config'leri CS: Source'a da etki ediyor.
Derz Decapat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2022 #8 Emperor4231 dedi: CS:GO'nun Config'leri CS: Source'a da etki ediyor. Genişletmek için tıkla... Mesajını geç gördüm kusura bakma. Peki Config'i nereden sileceğimki ben map aracaılığya Config yuklemiştim.
Emperor4231 dedi: CS:GO'nun Config'leri CS: Source'a da etki ediyor. Genişletmek için tıkla... Mesajını geç gördüm kusura bakma. Peki Config'i nereden sileceğimki ben map aracaılığya Config yuklemiştim.
Emperor4231 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7.744 Makaleler 1 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit Cinsiyet Erkek Meslek Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor 14 Haziran 2022 #9 Derz dedi: Mesajını geç gördüm kusura bakma. Peki Config'i nereden sileceğimki ben map aracaılığya Config yuklemiştim. Genişletmek için tıkla... steam/userdata/(rastgele bir sayı olur eğer 1 tane klasör varsa oraya girin)/730/local/cfg içerisindeki Config.CFG'yi silin.
Derz dedi: Mesajını geç gördüm kusura bakma. Peki Config'i nereden sileceğimki ben map aracaılığya Config yuklemiştim. Genişletmek için tıkla... steam/userdata/(rastgele bir sayı olur eğer 1 tane klasör varsa oraya girin)/730/local/cfg içerisindeki Config.CFG'yi silin.
Derz Decapat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2022 #10 Emperor4231 dedi: steam/userdata/(rastgele bir sayı olur eğer 1 tane klasör varsa oraya girin)/730/local/cfg içerisindeki Config.CFG'yi silin. Genişletmek için tıkla... Ama yok ki su Config yazan değil mi uzantısından belli.
Emperor4231 dedi: steam/userdata/(rastgele bir sayı olur eğer 1 tane klasör varsa oraya girin)/730/local/cfg içerisindeki Config.CFG'yi silin. Genişletmek için tıkla... Ama yok ki su Config yazan değil mi uzantısından belli.