Sistem DirectX 11 olmasına rağmen Valorant hata veriyor

İşletim sistemi
Windows 7

Ardastyle

Decapat
Daha fazla  
direktx.JPG

valorant problemi.JPG

Başlıkta da yazdığım gibi sorun bu yaptığım araştırmaya göre ekran kartım Valorant'ı kaldırıyor (ATI HD 3400) ama directx 11'de olduğunu biliyorum DirectX 11 kurulu şu an. Bilgisayarda ne yapacağım anlayamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartınız DirectX 10.1 destekli, yani oynayamazsınız. Çözümü ise yeni kart almak.

O bilgisayarda kurulu olan, HD 3400 serisinin en üst kartında bile maalesef DirectX Feature Level 11 bulunmamakta. Artık Valorant oynayamazsınız.

DirectX Feature Level yazılımsal yolla getirilemez. Çözüm yeni kart almak.
Hocam peki HD 5450 alsam? Onun DirectX11 desteği var mı?
HD 5450'de var ancak HD 5450 almak parayı çöpe atmak olur

O bilgisayarda kurulu olan, HD 3400 serisinin en üst kartında bile maalesef DirectX feature Level 11 bulunmamakta. Artık Valorant oynayamazsınız.

DirectX feature Level yazılımsal yolla getirilemez. Çözüm yeni kart almak.

HD 5450'de var ancak HD 5450 almak parayı çöpe atmak olur.

Hocam 100 TL'ye değeceğini düşünüyorum.

Var. Yine de Valorant performansı üzer biraz.

Hocam 720P çözünürlükde 30 FPS almam yeter o konuda rahatım.

Bir tane program ile Crysis 3'ü DX9'da açıp oynadığımı hatırlıyorum, o şekilde Crysis serisini ekran kartsız bitirmiştim, USB'de olması lazım ama Valorant gibi Online oyunda çalışacağını zannetmiyorum.

Hocam 100 TL'ye değeceğini düşünüyorum.
Hocam 720P çözünürlükte 30 FPS alsam yeter o konuda rahatım.
Şimdi böyle diyorsunuz da inanın o 30 FPS size yetmeyecek ve siz de boşuna 100 TL'nizden olacaksınız. Söz konusu oyun Valorant bir de. 🤔

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı