T Tsubasa_ozora Hectopat Katılım 8 Mart 2022 Mesajlar 72 15 Mayıs 2022 #1 Merhaba. Bilgisayarıma format atarken boot ekranından UEFI kısmını seçince böyle kalıyor ve bilgisayarım kapanıyor. Sorunun çözümünü bilen var mı? Dosya Ekleri 20220515_104115.jpg 225,6 KB · Görüntüleme: 37
Merhaba. Bilgisayarıma format atarken boot ekranından UEFI kısmını seçince böyle kalıyor ve bilgisayarım kapanıyor. Sorunun çözümünü bilen var mı?
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 15 Mayıs 2022 #2 Tsubasa_ozora dedi: Merhaba. Bilgisayarıma format atarken boot ekranından UEFI kısmını seçince böyle kalıyor ve bilgisayarım kapanıyor. Sorunun çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... UEFI olmadan deneyin aklıma bu geldi sadece. Artı 0 Eksi
Tsubasa_ozora dedi: Merhaba. Bilgisayarıma format atarken boot ekranından UEFI kısmını seçince böyle kalıyor ve bilgisayarım kapanıyor. Sorunun çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... UEFI olmadan deneyin aklıma bu geldi sadece.
LATECHENS Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 389 Çözümler 8 15 Mayıs 2022 #3 Bana da olmuştu yeni bir USB bellekle deneyebilirsin, yeniden yazdırıp. BIOS sıfırlayıp yeni bir bellekle yapınca düzelmişti BIOS sıfırlamanın alakası olduğunu sanmıyorum söyleyeyim dedim. Artı 0 Eksi
Bana da olmuştu yeni bir USB bellekle deneyebilirsin, yeniden yazdırıp. BIOS sıfırlayıp yeni bir bellekle yapınca düzelmişti BIOS sıfırlamanın alakası olduğunu sanmıyorum söyleyeyim dedim.