Sizin sisteminizde bir sıkıntı olmasın? Kaspersky Total Security kullanıyorum, Ram kullanımı 69,3 MB'larda geziyor.
Güvenlik ayarlarınız ne durumda?Sizin sisteminizde bir sıkıntı olmasın? Kaspersky Total Security kullanıyorum, Ram kullanımı 69,3 MB'larda geziyor.
Belkide ben ayarları kurcalarken biraz fazla arttırdım bir şeyleri.Programı kurdum ve herhangi özel ayar yapmadım kendi nasıl tanımlıyorsa öyle yani.
Bilmiyorsun demek ki. Çoğu özelliği var çünkü.Biliyorum çoğu özelliği ücretsiz sürümde yok ama
Farklarını sosyalde belirttik çok kez araştırıp bulabilirsiniz.aralarında ne kadar fark olur ki?
Arkaplanda çalışırken 45 mb falan kullanıyor. İyi gibi duruyor teşekkür ederim.@Malekith, Kaspersky Security Cloud - Free'de diğerleri gibi sisteme az etkisi olabiliyor. Bellekte 50 MB'lık bir kullanıma sahip. Bulut tabanlı olduğu için herhangi bir kasma gibi durumu da yok. Bu yüzden sana bulut tabanlı antivirüsler öneriyoruz.
Bir de bildiğim kadarıyla Webroot şirketi Garanti BBVA ile anlaşmalı olduğu için, müşterilerine ücretsiz antivirüs sağlayabiliyor.Webroot deneyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.