Sistem "geri yükleme başlıyor" yazısında kaldı

yigithp1

Femtopat
Öncelikle merhaba. 4 5 saat önce masaüstü bilgisayarımda sistem geri yüklemesi başlattım şu an ekranda hala sistem geri yüklemesi başlıyor yazıyor. Ne bir yüzde var ne bir şey sadece dönen bir şey var o kadar bilgisayarın fişini çeksem nasıl bir zarar olur? Önemli dosya vs. yok bilgisayarın içinde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence daha fazla beklemeye gerek yok. Fisten cekmek yerine kasali ise kasanin power dugmesinden, laptop ise power dugmesinden kapatin.

Sistem geri yukleme eski tarihteki ayarlari, regedit dosyalarini ve birkac seyi falan o tarihteki duruma gore ayni yapmaya calisiyor. Windows'u yeniden yukledigini dusunmuyorum sistem geri yuklemenin, bence cok da bir problem olmaz Windows cokme gibi bir durum olacagini dusunmuyorum. Eger Windows ISO kurulu USB bellek varsa, Windows cokerse temiz kurulumla kurulabilir tekrar.

Zaten önemli dosya yokmuş en kötü formatlarsın ama Win çökebilir dikkate al derim.

Bence daha fazla beklemeye gerek yok. Fisten cekmek yerine kasali ise kasanin Power dugmesinden, laptop ise Power dugmesinden kapatin.

Çekme haytının hatasını yaparsın.

Bir anlık karar ile fişi çekip tekrar taktım bilgisayar yeniden başladı sadece sistem geri yüklenemedi gibi bir hata verdi bir sıkıntı yok şu anlık cevaplar için teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…