Virüs sistem geri yükleme dosyalarını silebilir.Merhabalar, içinde virüs olduğunu düşündüğüm bir dosya var fakat bu dosyayı kesin olarak indirmem lazım.
Sistem geri yükleme noktası oluşturup kullanıp sonradan geri yüklemeyi yapsam virüsten kurtulur muyum işler mi?
Merhabalar, içinde virüs olduğunu düşündüğüm bir dosya var fakat bu dosyayı kesin olarak indirmem lazım.
Sistem geri yükleme noktası oluşturup kullanıp sonradan geri yüklemeyi yapsam virüsten kurtulur muyum işler mi?
Yok silmez ondan eminim.Virüs sistem geri yükleme dosyalarını silebilir.
VDS iş görmez hocam sağlam ekran kartı gerektiriyor.Sanal cihaza indirebilirsin. Virtual box işini görür diye düşünüyorum.
Çok Teşekkür ederim.Virüssüz olarak yapılmış geri yükleme varsa ve onu yüklerseniz virüs olmaz.
Çok profesyonel bir virüs değil ama iyi olduğunu düşünüyorum.Virüse göre değişkenlik gösterebilir.
Sıfırlama yap daha iyi olur.Merhabalar, içinde virüs olduğunu düşündüğüm bir dosya var fakat bu dosyayı kesin olarak indirmem lazım.
Çok fazla şey yüklü olduğundan yapmak istemiyorum şuanda o yüzden çözüm arıyorum.Sıfırlama yap daha iyi olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.