Sistem görüntü vermiyor

adana lima

Hectopat
Katılım
11 Ocak 2021
Mesajlar
498
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dun gece sapa saglam calisan bilgisayar ne olduysa bugün calismamaya basladi. RAM calisiyor, kulaklık, klavye calisiyor ama ne alakaysa ekrana goruntu gelmiyor ve farenin isigi yanmiyor. Sorun nerede acaba? Farenin isiginin yanmamasi cok garip. Monitörde sinyal yok hatası görünüyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bazen Power kablosundan da olabiliyor bende de aynı sorun vardı o kadar uğraşıp görüntü alamamıştım en son yeni kablo alıp bağlayınca düzelmişti.
 
Hocam bazen Power kablosundan da olabiliyor bende de aynı sorun vardı o kadar uğraşıp görüntü alamamıştım en son yeni kablo alıp bağlayınca düzelmişti.

Hocam Acer'in monitoru kablosu orijinal ondan kaynakli olcagini dusunmuyorum. HDMI kablosunu mu degissem acaba diye dusunmuyor degilim
 
Klavyeden isik geliyor ama tuslar calismiyor( NumLock a basinca tepki yok ayni sekilde Caps Lock'a basinca da tepki yok) anakartin yandigini dusunuyorum. Ama dune kadar calisan pc nin anakarti kapaliyken ne diye yansin ki?
 
Hocam başka bir yerde test edebilirsiniz?

Test edebilecegim baska yer maalesef yok. RAM'leri cikarttim temizledim tek tek taktim olmadi ekran kartini cikarttim temizledim taktim olmadi tum girisleri denedim yine ekrana goruntu gelmedi. Anakartim yandigini dusunuyorum. Ama anakart yansaydi hiçbir islevi gormezdi bence. PC aciliyor klavyeye isik geliyor kulakliga isik geliyor ama fareye gelmiyor. Cok enteresan bir durum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı