Çözüldü Sistem görüntü vermiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

RHEZNOW

Hectopat
Katılım
8 Temmuz 2020
Mesajlar
2.501
Çözümler
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar Vatan'dan yeni bir hazır sistem aldım fakat görüntü gelmiyor. Kasayı display ile monitöre bağladım fakat ekranda "no signal" yazıyor. Bilgisayarda işletim sistemi yüklü olmadığı için BIOS'u açmayı denedim fakat açılmıyor. Lütfen yardım.
 
Çözüm
Arkadaşlar, display kabloların yerini değiştirip takınca sorun çözüldü. Cevaplarınız için teşekkür ederim, konuyu kiilitleyin lütfen.
Online olarak almadıysanız aldığınız mağazaya geri götürün. Eski Vatan personeliyim eğer görüntü vermeyen kasayı size teslim ettilerse sağlam bir fırçayı hakediyorlar. Online olarak aldıysanız da yine bir Vatan şubesine götürün, yardımcı olmak zorundalar. Evde kendiniz rami söküp takmayı deneyebilirsiniz. Bunu yaptığınızı Vatan'da söylemeyin, kansız bir OEM'ciye denk geldiyseniz suçu size atıp parçaları garantiye göndermeye falan çalışabilir. Monitörünüz otomatik olarak taramıyorsa elle display portu seçin. Ayrıca sistemi açarken num lock tuşuna bastığınızda ışık yanıyorsa kasa görüntü üretiyor ama monitöre aktarmakta problem yaşıyorsunuz demektir. Num Lock tuşuna bastığınızda ışığı yanmıyorsa kasa görüntü üretmiyor demektir.
 
Hocam ben ekran kartını söküp PCI Express kısmını silgi ile sildim, tıpatıp aynı hatayı yaşıyordum düzeldi ama Vatan'a o kadar para baymışsınız görüntü vermeyen sistem verdilerse uğraşmayın gidin verin sistemi düzeltsinler hem garanti falan uğraştırırlar sizi götürün halletsinler.
 
Arkadaşlar, display kabloların yerini değiştirip takınca sorun çözüldü. Cevaplarınız için teşekkür ederim, konuyu kiilitleyin lütfen.
 
Çözüm

Yeni konular

Geri
Yukarı