B b4tuhan_78 Centipat Katılım 20 Eylül 2024 Mesajlar 43 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2025 #11 Anladım son olarak Windows güç planını yüksek performans yapıp deneyin oyunun kurulduğu diskten kaynaklıda olabilir. Başka oyunlarda oluyor mu?
Anladım son olarak Windows güç planını yüksek performans yapıp deneyin oyunun kurulduğu diskten kaynaklıda olabilir. Başka oyunlarda oluyor mu?
E EmirAlpasalan Femtopat Katılım 19 Şubat 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2025 #12 sorunu çözdüm teşekkürler desteğiniz için, Nvdia denetim masasından yüksek performanslı nvidia işlemcisini seçerek çözdüm
sorunu çözdüm teşekkürler desteğiniz için, Nvdia denetim masasından yüksek performanslı nvidia işlemcisini seçerek çözdüm
B b4tuhan_78 Centipat Katılım 20 Eylül 2024 Mesajlar 43 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2025 #13 EmirAlpasalan dedi: sorunu çözdüm teşekkürler desteğiniz için, Nvdia denetim masasından yüksek performanslı nvidia işlemcisini seçerek çözdüm Genişletmek için tıkla... rica ederim
EmirAlpasalan dedi: sorunu çözdüm teşekkürler desteğiniz için, Nvdia denetim masasından yüksek performanslı nvidia işlemcisini seçerek çözdüm Genişletmek için tıkla... rica ederim