Sistem harici ekran kartı yerine dahili ekran kartını görüyor

Lil Wonka

Hectopat
Arkadaşlar can you run ıt sitesinde bir oyuna bakacaktım ama harici ekran kartımı (GT 730 masaüstü) yerine işlemcimi görüyor. Normalde görev yöneticisinde de gözükmezdi. DirectX tanı aracı'nda GT 730 gözüküyor. Yani işler biraz karmaşık ama yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• 1732041461121.png
    1732041461121.png
    94,6 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar can you run ıt sitesinde bir oyuna bakacaktım ama harici ekran kartımı (GT 730 masaüstü) yerine işlemcimi görüyor. Normalde görev yöneticisinde de gözükmezdi. DirectX tanı aracı'nda GT 730 gözüküyor. Yani işler biraz karmaşık ama yardımcı olur musunuz?
Normal bir durum diğer ekran kartını oyundayken kullanır.

"Can you run it" sitesi zaten karşılaştırma için iyi bir site değil. En iyi sonuçları Youtube testi ile alırsınız, o site sadece belirtilen gereksinimlere göre karşılaştırıyor ve bazı saçma kararlar verebiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı