Sistem hata vermeden oyundan atıyor

Reccep81

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, oyunlar hiçbir hata kodu almadan direkt masa üstüne atıyor sürekli. Apex Legends oynadığım için onunla alakalı bir sorun olduğunu düşündüm fakat COD BO4'ten de atmaya başlayınca işin rengi değişti. Aynı sorunu yaşayan veya çözümünü bile var mı? Adeta hiç oyun oynayamıyorum.
  • i5 6500
  • RX 480

Son düzenleyen: Moderatör:
Ddu ile AMD Radeon'u kaldır (bilgisayarı güvenli modda açıp kaldır. Windows 10 güvenli moda giriş nette anlatılıyor)
Amd'nin sitesinden 19.2.3 driverını indir ve kur.
Eğer sorun devam ederse:
1- Oyundan attıktan sonra masaüstüne sağ tıkla Radeon'u aç. Orada bildirim vs. ile crash raporu verebiliyor.
Radeon Wattman durduruldu gibi bir hataysa. Radeon Wattman ile güç limitini kademe kademe arttır (1-2-3-4-5 gibi). Ben 3'te karar kılmıştım.
2- Radeon Wattman hatası değilse yine Wattman ile Gpu frekansı -14 düşürüp
Güç limitini -10 düşürün
2. seçenekte bilgisayar her açılışta Wattman Gpu güç limiti varsayılana sıfırlanıyor. Profili kaydedip her açılışta Wattman'a girip profil yükleden kaydettiğiniz ayar dosyasını yüklemeniz gerekiyor.
Aynı işi MSI Afterburner kalıcı olarak yapıyor ama niyeyse sorun tam çözülmüyor MSI Afterburner ile.
Msi Rx 480 Gaming X 8G kullanıcısıyım ve dönem dönem iki çözüm yöntemini kullandım. Sanırım Amd driverlar ile bu değer ile ilgili denemelerde bulunuyor.
Elime imkan geçince satıp kurtulacağım ve Amd olan hiçbir ürün almayacağım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı