Sistem hazır ancak nereden almalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün inventusa attığım e postaya cevap geldi. Powercolor ürünü satmıyoruz ama sistemi ekran kartsız da alsanız test ederiz dediler. Yani eğer Vatan bu sisteme 2000 TL'yi çok aşan bi fiyat verirse ekran kartını vatandan sistemi de inventustan almayı düşünüyorum. Sizce nasıl olur?

Arkadaşın doğru söylüyor. Fiyatı zaten 750 TL, biraz daha koyup onu alman çok iyi olur. :) Gigabyte'ın soğutması olağanüstüdür.

Fiyat olarak genelde en uygun yer Vatan oluyor haftasonu fiyatlarıyla. Tek tek indirimli ürünler olabilir bazı yerlerde; ama topluca sistem fiyatına vs. bakarak kendin kararını vermelisin. Vatan için, fiyatların mağaza ve internette farklılık göstermesinin sebebi de internete özel indirimlerin olması. Doğru fiyatı bulabilmek için indirimsiz fiyatları toplayarak %30 indirimi (veya o haftasonu yapılacak indirimi) ekle. Bir de tabi dolara göre de değişiyor fiyatlar; ama o da çok fazla oynatmaz.

Fiyat olarak genelde en uygun yer Vatan oluyor haftasonu fiyatlarıyla. Tek tek indirimli ürünler olabilir bazı yerlerde; ama topluca sistem fiyatına vs. bakarak kendin kararını vermelisin. Vatan için, fiyatların mağaza ve internette farklılık göstermesinin sebebi de internete özel indirimlerin olması. Doğru fiyatı bulabilmek için indirimsiz fiyatları toplayarak %30 indirimi (veya o haftasonu yapılacak indirimi) ekle. Bir de tabi dolara göre de değişiyor fiyatlar; ama o da çok fazla oynatmaz.

-Hocam şubeye gitmeden önce aynen dediğiniz gibi hesaplamıştım sistemi ancak orda çok farklı bir sonuçla karşılaşınca şok olduk :) Bu arada hesabıma göre adamlar bize %25 indirimli fiyat söylemiş %30 demelerine rağmen.

O zaman şu anki yol haritam haftasonu (yarın) istemeyerek de olsa Vatan şubesine gidip fiyat sormak olacak. Eğer 2000'in çok üstünde bir fiyat söylerlerse diğer yollara başvuracağım. Hepinize teşekkürler arkadaşlar. :)

-Hocam şubeye gitmeden önce aynen dediğiniz gibi hesaplamıştım sistemi ancak orda çok farklı bir sonuçla karşılaşınca şok olduk :) Bu arada hesabıma göre adamlar bize %25 indirimli fiyat söylemiş %30 demelerine rağmen.

O zaman şu anki yol haritam haftasonu (yarın) istemeyerek de olsa Vatan şubesine gidip fiyat sormak olacak. Eğer 2000'in çok üstünde bir fiyat söylerlerse diğer yollara başvuracağım. Hepinize teşekkürler arkadaşlar. :)

Haftasonu indirimi değişebiliyor sanırım, her haftasonu aynı olmayabiliyor, o yüzdendir belki. Genelde %30, bazen de %25 indirim oluyor fiyatlarda bildiğim kadarıyla. Dediğiniz gibi şubeye gidip fiyat sormak en mantıklısı. %30 indirim yoksa diğer yerlerden almak veya %30 indirim beklemek seçenekleriniz olabilir. Kolay gelsin.

Arkadaşlar sistemi şu şekilde İnventustan sipariş ettim. Hepinize teşekkürler.
sadasdas.png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı