Sistem için 1080p 24 inç monitör alınır mı?

• Konuyu başlatan Drayro
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 891
İsterseniz bu sistemi toplayabilirsiniz, 5000 serisinin çıkması fiyatının oturması derken uzun bir süreç alabilir. 4080 Super de çok güçlü bir kart.

Hocam İncehesap toplamak istedim ama 4080 Super stok yok yukarıda benim attığim 4070'in süper olanı nasıl sizce.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250103_011050.jpg
    Screenshot_20250103_011050.jpg
    86,4 KB · Görüntüleme: 17
Tek bir siteden toplamayın, çok pahalı olur. Ürünleri ayrı ayrı size attığım linklerden alın. Ardından evde kendiniz toplayın. İşlem size zor gelirse hazır (OEM) sistemler satılıyor, onları alabilirsiniz.

Tek bir siteden toplamayın, çok pahalı olur. Ürünleri ayrı ayrı size attığım linklerden alın. Ardından evde kendiniz toplayın. İşlem size zor gelirse hazır (OEM) sistemler satılıyor, onları alabilirsiniz.

Tamamdır hocam teşekkürler yardım için kendim toplayabilirim sanırım.

Kendisi toplaması şart değil ki. 1000 lira verse yakınında PC tamir ve kurulum dukkanları fazlası ile yardımcı olur. Hadi olsun 1500 ayrıca Windows uda yüklerler. Çok iyi bilmedikçe ilk kurulumu yapmak bence doğru değil. Zira aşırı kablo oluyor ve onları derleyip toplamak biraz tecrübe ve maharet istiyor.

Belki size komik gelebilir ama kendi masaüstümün anakartını değiştirdiğimde kendim söküp kurdum, ve o küçük sigortaları doğru yerlere takmak benim için çok zor oldu, hatta oğlum yardım etmese çıkamayacaktım işin içinde.

Bir de o sistemi kurup o kulaklıkları kullanmak biraz basit kaçmış. Ayrıca beyaz takıntın biraz gereksiz olmuş. Eğer çok zenginsen bu söylediklerimi önemseme ama toplağın PC ile 3-4 sene veya daha uzun süre kullanayım dersen beyaz renk kullandıkça kirlenir. Özellikle mouse ve klavye ayrıca kulakların siyah olması ekstra dayanıklılık kazandırır. Beyaz tozu ve el izini çabuk belli eder.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı