Sistem kendi kendine hareket ediyor

KoRkM4z

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ne olur yardım edin. PC'ye bir ara Office 365 indirdim bu hesaplı satılanlar var ya ondan. Daha sonrasında PC delirmeye başladı. Oyuna girdikten yaklaşık 1 saat kadar sonra Alt Gr+Shift+Win+alt tuşları basılı kalarak beni Chrome tarayıcıya atıyor ve Microsoft hesabıma yönlendiriyor. W tuşuna basınca. Tabii bu olunca yaptığım şeyler şunlar;
Klavye bozuktur diye klavyeyi yenisiyle değiştirdim ancak sorun çözülmedi.
PC'deki tüm kesişebilecek yazılımları sildim.
PC'ye Rufus ile format attım.
Ancak hala sorunlar düzelmedi. Bulut hesabına gizlenmiş bir şey olabilir mi?

Hocam çok geçmiş olsun. Microsoft hesaplarınızda etkin olan oturumlara bakın sizin olmayan oturumları sonlandırın. OneDrive'ı kaldırın çünkü önceden yapılan senkronize ayarlar olabilir. Ve son olarak görev zamanlayıcı ile kayıt defterini kontrol edin bilmediğiniz şeyleri kapatın kolay gelsin.

Merhaba ne olur yardım edin. PC'ye bir ara Office 365 indirdim bu hesaplı satılanlar var ya ondan. Daha sonrasında PC delirmeye başladı. Oyuna girdikten yaklaşık 1 saat kadar sonra Alt Gr+Shift+Win+alt tuşları basılı kalarak beni Chrome tarayıcıya atıyor ve Microsoft hesabıma yönlendiriyor. W tuşuna basınca. Tabii bu olunca yaptığım şeyler şunlar;
Klavye bozuktur diye klavyeyi yenisiyle değiştirdim ancak sorun çözülmedi.
PC'deki tüm kesişebilecek yazılımları sildim.
PC'ye Rufus ile format attım.
Ancak hala sorunlar düzelmedi. Bulut hesabına gizlenmiş bir şey olabilir mi?

Belki çok klişe bir cevap ama Kaspersky Antivirüs yüklemeyi düşündün mü? Neredeyse kaldıramadığı virüs yok.

Belki çok klişe bir cevap ama Kaspersky antivirüs yüklemeyi düşündün mü? Neredeyse kaldıramadığı virüs yok.

Lisanlı Kaspersky üyeliğim var taramada hiçbir virüs bulamıyor.

Hocam çok geçmiş olsun. Microsoft hesaplarınızda etkin olan oturumlara bakın sizin olmayan oturumları sonlandırın. OneDrive'ı kaldırın çünkü önceden yapılan senkronize ayarlar olabilir. Ve son olarak görev zamanlayıcı ile kayıt defterini kontrol edin bilmediğiniz şeyleri kapatın kolay gelsin.

OneDrive kaldırdım hocam. ChatGPT'ye sorduğumda bir kod yazdırdı bana PowerShell'e yazdım şu anda deneme aşamasındaydım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı