Ayas. Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2014 Mesajlar 1.284 Makaleler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Haziran 2014 #1 Recep abigil her zaman sistem kurup açtıktan sonra BIOS ayarlarını yapıp Windows kurulumunu yapalım diyor. Bu BIOS ayarları nedir tam olarak hangi ayarlar?
Recep abigil her zaman sistem kurup açtıktan sonra BIOS ayarlarını yapıp Windows kurulumunu yapalım diyor. Bu BIOS ayarları nedir tam olarak hangi ayarlar?
A Anıl DİRNİK Hectopat Katılım 23 Mayıs 2014 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2014 #2 Tek Tuşla overclock videosunu izledin mi? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2014
F Fatih Çakmakçı Hectopat Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 340 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2014 #3 Anıl DİRNİK dedi: Tek Tuşla overclock videosunu izledinmi Genişletmek için tıkla... Kardeşim bende merak ediyorum ayarları. Ve de o videoyu izledim.
Anıl DİRNİK dedi: Tek Tuşla overclock videosunu izledinmi Genişletmek için tıkla... Kardeşim bende merak ediyorum ayarları. Ve de o videoyu izledim.