Sistem Microsoft Flight Simulator 2020'de WattMan hatası veriyor

Nazmi_Dlr

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Cad-Cam
Merhaba arkadaşlar.

Microsoft Flight Simulator 2020'de WattMan hatası alıyorum ve bu benim ilk AMD kartım. Anlayacağınız üzere insan parasıyla rezil oluyor. Sorum şu ki bu hatayı düzeltebilir miyim?

Şaşırdık mı tabi kide hayır. Nvidia fan boyu değilim. Yahut Amd gerçekten ekran kartı konusunda berbat. İşlemci konusunda ise gerçekten harika işler çıkarıyor. Gönül ister ki Nvidia tarafina fazladan para vermeyelim. Yahut AMD ye olan güvensizlik , sorunlar vb beni direkt olarak Nvidia ya itmiş bulunmakta. Ve ilk ekran kartım Nvidia şuan.

Sorununuza gelecek olursam;
- Mümkün olduğunca kararlı sürümler kullanmaya çalışın. Hatta daha sorunu en aza indirgenmiş eski sürümler oluyor. Detaylı araştırmanız sonucunda bunu bulabilirsiniz.
- Eğer sadece bildirim olarak gösteriyorsa birşey yapmanıza pek gerek yok. Yahut direkt oyundan atıyorsa üstte belirttiğim yöntemi deneyebilirsiniz.

Eski sürüm indiriyorum bir de o şekilde deneyeceğim. Yıllarca NVIDIA kullandım karta güncellemeden başka bir şey yapmadım. İşin aslı NVIDIA oyununa göre sürücü çıkartan bir firma. AMD yazılım konusunda gerçekten zayıf.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı