Sistem Monitör Hoparlörünü Görmüyor

OscarLiva

Hectopat
Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi bilgisayar monitorun speakarını gormuyor. Bilgisayarı yeni kurduğumda Windows güncellemeriyle driverı yüklenmişti görünüyordu. Şimdi n'olduysa ses çıkışlarında gözükmüyor. Sorun ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitörünüzü, ekran kartınızı ve kullandığınız monitör soketini belirtin.

AMD sürücüleri bana bazen bu konuda sıkıntı çıkarıyorlardı. Windows güncellediği zaman bazen sürücülerin tam güncel olmadığını gördüğüm oluyordu. Tavsiyem güncel sürücüleri kendin yüklemen.

AMD sürücüleri bana bazen bu konuda sıkıntı çıkarıyorlardı. Windows güncellediği zaman bazen sürücülerin tam güncel olmadığını gördüğüm oluyordu. Tavsiyem güncel sürücüleri kendin yüklemen.
Hocam surucuyu guncelledim ama monitorunkini guncellemeyi denemistim. Siz hangisini soyluyorsunuz ekran kartininkini falan mi?
Hocam vallahi çok sağolasın ekran kartı driver güncelledim oldu. İlgin için teşekkür ederim. İyi günler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı